27 12
發新話題

巨商一定要用hkd玩嗎?(想重玩的人一定要入)

[Close]

巨商一定要用hkd玩嗎?(想重玩的人一定要入)

現在巨商出了組隊加exp既模式,不再是1年前一定要買錢買點先可以玩得勁
2人組隊:每人可帶6人, 3人組隊:每人可帶4人, 4人組隊:每人可帶3人, 進入戰鬥總人數12人。
  使用道具-兵法24篇,可多帶1人進入戰鬥。
  組隊時召喚單位數量有限。
  組隊打獵時,有1人點,10範圍內隊員都自動點上。
  組隊打時全隊在同1個位置出現。
  組隊時隊長可以定物品規則(最後殺的獲得、輪著獲得、隨機獲得, 3種模式)
  組隊經驗: 組隊經驗(2人5%、3人10%、4人15%、5人以上20%)

現在的巨商不再是之前既巨商 改版後升lv易好多,希望多d人可以玩啦

堅係? 始終都要用少少既xd;;

hkd始終都係有用.. 大部份玩家都用hkd玩..

引用:
原帖由 s.戀 於 2010-12-18 16:45 發表
hkd始終都係有用.. 大部份玩家都用hkd玩..
巨商根本就是一隻 有錢就會有錢落去既game 識玩既根本唔識用錢

過多排重玩0.0不過我商2.

玩開單機打怪@@

其實我想轉商1玩-.-

good game~白手起家~身家過50e

以前只要有隻英雄~自己一個玩都沒問題
我記得好像打x女個到最正
我唔係毒諗

行行下,十個有九個高攻過我,已經吾想玩了

引用:
原帖由 sky_david 於 2010-12-19 21:14 發表
行行下,十個有九個高攻過我,已經吾想玩了
自己努力升lv就行了

小弟3隻2轉止步了
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 .★小澪×. 於 2010-12-19 23:08 發表

自己努力升lv就行了
冇錢食孫,打黎打去都係戈d怪=.= d野又鬼死咁難升

引用:
原帖由 sky_david 於 2010-12-23 11:30 發表

冇錢食孫,打黎打去都係戈d怪=.= d野又鬼死咁難升
3隻二轉 也能勝15段

巨商畫質有冇變過

27 12
發新話題