發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
現在有無職業係有附助技能?
好似online game咁 加攻加血上限咁

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-5-27 17:13 發表

加攻是有的如士兵
但血上限我認為暫時算係夠
或許日後會加既
唔係 即係全體加攻加防既附助技

TANK都唔夠屈-.- 依家既人勁高攻 勁快殺TANK

引用:
原帖由 a041075 於 2011-9-17 21:56 發表
投訴玩家:柒頭lin

時間:今日夜晚9點幾

佢應該係4轉生物專家,

係一d高架地方不停用炮打人落街仲要唔救人

佢仲要不停用散彈tk人到死

依扯仲要串77

個段時間有玩架人都見到

希望ADMIN嚴罰呢d人 ...
我都在場 係c1m1 行樓邊個度
佢係咁用衛星炸人落街 邊個行埋去救人又炸人落街
仲要唔止一次

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-9-18 15:36 發表
更新:
現在所有爆風效果減弱, 除TANK流星群
衛星炮術,火球術,霸拳的TK 懲罰由1250*300 -> 1250*500
現在衛星炮術,火球術,霸拳TK懲罰都會獲得一個大過
火球術同衛星炮好易TK架啵
如果一TK就要一個大過 咁玩一場都唔小- -

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-9-18 18:54 發表

個意思係如果用衛星炮術或火球術或霸拳殺死隊友的話便會獲得1個大過(之前只有扣EXP,$)
佢地唔係殺 係整到你行動不能-.-
岩岩玩 就有一個叫[on九(數字)]既人係度惡意TK+殺人

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-9-24 20:15 發表
更新:
更新-Helms Deep- Reborn地圖版本
現在TK而殺死隊友,SERVER會有LOG記錄
如情況嚴重或被玩家投訴, 則以此為證, 作出處分
修正殺手專用手套之說明
工程師2轉封測開始 ...
入場轉唔到工程師2轉......
點樣先可以參加封測?

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-9-25 18:47 發表

暫時沒有參加封測的條件
所以只有我係= =

新增伺服器RC群組: http://raidcall.com.tw/g6769147
to bad          

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-10-2 20:55 發表

正常是不會刪除記錄的,
但有玩家回報無故資料清空,
原因如下:
1. 技術上問題
2. 錯誤的離開遊戲
3. re ser/crash ser時系統沒有儲存玩家的資料
但可以放心, 玩家的資料是有備份的 ...
炮術招彩虹會唔會出得慢左d- - 好難打得中tk/特感

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-10-3 01:43 發表

彩虹炮我暫時還未知有沒有傷害
所以我正在嘗試從不同方法修正,
慢左是其中一個測試中的方法
我都出過好多次 有幾次咁岩應該好似打中怪 但好似乜事都無發生
仲有玩家話佢地2轉左個職業都學唔到彩虹炮

發新話題