30 12
發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
請問2次轉生係唔係無用?
咁可唔可以比返我轉生前d lv我
我2轉左之後就8xlv
Fai 290 ~ 310

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

可唔可以整到Tank無咁震
d Tank震到我痴線= =
可唔可以加個降落傘= =
Tank打到人勁高 落返來一係死一係倒地
同埋如果同時有3~5隻Tank死 d落石搞到個Ser勁lag= =
呢家人類d技咁勁 會唔會整到特感好廢..
仲有法師冰技 d人有時狂用 冰住左我地
點解電擊器有bug既- -無記錯 以前無事架wo

偉星砲好似打唔到特感
d Tank仲係好震
唔知點解呢家轉關次次都要打PW
同埋Tank變身會閃一閃白色畫面 停左呢部份得唔得
玩戰役閃到我好似中左閃光彈 @@

仲有岩岩發現工程師 +快射速 有某d槍係完全無加快 d散彈槍- -好似無加快過 單散最明顯...

仲有唔知係唔係生物技近戰加快過快...= =個鑊用左加快之後打唔到人  間中得1~2下打到
要一下一下按先打到

我想超級治療光球術改一改
每回一次血都會有一條藍色線 整走佢可唔可以?
因為入左圈已經回血 d線其實無咩用 再加上呢家有綠光。

綠光如果得既話從天而降比較好睇
同埋超級治療光球術啟動時會有一個藍圈改埋綠色ok?

仲有可唔可以加招快速電擊?

忍者好似武士 不如改一改名就叫武士啦 之後再重整忍者
"忍者裝束/修煉" 可以叫"重裝甲/輕裝甲" 甲字後面加武士好似好d..
重裝甲:防護和攻擊力增加 移動速度減慢80%/90%
輕裝甲:技能傷害和移動速度增加

重制忍者技能

空間移動:以極速閃去特感後方3秒後返回
兩招被動技
背刺:在特感後方攻擊會做成X倍傷害
飛標:有XX%能夠中止特感攻擊 / X%能夠秒殺特感
暗黑飛標:被擊中的特感會出現黑畫面X秒 XXXX傷害
八方地雷:地上出現一個很難看得見的地雷 經過的特感會引發地雷爆炸
極。千手標:在人物中央發出肉眼開不見的飛標 傷害XXXX血 範圍XXX 距離XXX  
因為使用了 "極。千手標" 自動扣除50%血量  發動時被擊中的生物會出現以下效果 (X字 要睇場主設定)

唔整既話..我亦都有少少要求..百人斬既斬人數可唔可以增加? 又話者改有回技時間
要殺10隻特感 / 100隻屍先有100斬 但平時d心靈只係開招技都清哂d屍...特感又比魔法師清哂 想出百人斬都難
劍氣可唔可增大範圍同傷害

其實我想飛標係被動技 但特感攻擊速度快
自然好快中止到特感攻擊 唯有係主動技

地雷已經比左工程.....咁忍者個招就叫八方陷井啦- -
八方陷井:經過的特感能夠引發陷井開啟 陷井範圍所有特感都會被捉住
(如果做得到既話 陷井開啟同時著火)

暗黑飛標被動技

極。千手標 我比較想好似以前地震咁 但光圈同震畫面唔要
同時加上可以打到特感 再加上聲音同外型效果就正

呢家既忍者加招送刀技 得唔得

[永遠都會有]
大部份人開左安全門都唔會即刻入哂去
永遠都有幾個係出面打屍唔入來
有冇方法入左安全門後倒數會殺哂出面d人呢?
我記得以前係某個Ser玩 只要有人入左安全門就會倒數
如果倒數完出面仲有人唔入就會自動殺死佢

同埋d電腦會唔會太多?

坦克裝備
有冇效果說明......

忍者做左二轉職
相信之後你都會每職出一次二轉
比d意見
魔法師 → 旋渦魔法師
火焰旋渦: 意思即係在準心出現一個旋渦喪屍/特感經過會引致旋渦發出火球
冰雪旋渦: 意思即係在準心出現一個旋渦特感經過都會減慢速度/有機會結冰
防護網/旋渦保護: 意思即係在準心出現一個旋渦特感無法進入直到旋渦消失
雷之怒: 意思即係邊個特感使用變態特感術有機會被雷之怒擊中
吸力: 每次使用火焰,冰雪,終極旋渦都有機會吸入旋渦中間(入左去既特感)
終極旋渦: 意思即係火焰,冰雪,雷容合埋一齊(火焰同雷同時出現旋渦中間5次之後消失)
                                      ↑最好用冰球

你單完張圖 解壓就會有張helmsdeepreborn.vpk
之後放入去Left 4 Dead 2\left4dead2\addons(放左入去要重開遊戲)

未試過咁樣 幫你唔到.....

玩家名稱:Fai
類型: 頭盔
名字: 黑暗頭盔(希望套裝之一)
功用: 禁止任何傷害眼睛的強烈光芒,防止10次會出現反效果"致盲"
說明: 在黑暗地獄帶回來的黑暗頭盔聽說能防止所有強烈光芒

類型: 裝甲
名字: 冰海裝甲(希望套裝之一)
功用: 禁止任何火焰拳的爆炸傷害,由於裝甲是海水做的會大減防禦
說明: 在冰海領域拿回來的冰海裝甲,當受到火焰攻擊時極速變冰,能夠低抗太陽般的熱力,但不是火焰的攻擊只會變成水來防護

類型: 手套
名字: 雷電手套(希望套裝之一)
功用: 能夠感覺隱形坦克的位置,每次攻擊帶有雷電,有機會出現反效果X100的傷害自己
說明: 擁有雷電手套的使用者和隱形坦克一次交戰戰敗後,他死前藏了雷電手套在天空的某個黑雲上,希望能找到的人幫他報仇!

類型: 鞋子
名字: 火焰鞋(希望套裝之一)
功用: 行動時出現火焰能夠燃燒所有生物,但鞋子很重行動大減速度
說明: 傳說中的火焰套裝之一,流傳!火焰頭盔,火焰裝甲,火焰手套,火焰飾物被坦克搶了

類型: 飾物
名字: 大地飾物(希望套裝之一)
功用: 防止任何地震效果,飾物擁有反地震效果
說明: 某一次的超級大地震,震出來的神級飾物被人類發現

有齊五件(希望套裝)有特別效果...全身還發出不同顏色的光...象徵人類的最希望...擊倒帶有絕望的坦克軍團
                                                     ↑就像士兵的狂暴狀態↑

瞬間閃到隨機一隻特感, 並在3秒內近戰攻速加快並自動使用忍具‧手裏劍, 完結後返回原位

↓

瞬間閃到隨機一隻特感, 並在3秒內近戰攻速加快並自動使用劍氣, 完結後返回原位

回復 264# 的帖子

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-8-9 15:20 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4222885&ptid=326255][/url]
我作少少補充
POINTS 係用黎升級控制室的制, 每次升級都會消耗一定的POINTS
POINTS 從殺屍獲得

控制室的制意思:
L = Laser (死光) = 前方橫向擊殺屍(燃燒效果) ,會傷及隊友
M = Mines (地雷) = 前方7個指定位置, 發 ...
今日返來玩 張圖好正

請問幾耐無入記錄會删除記錄???

30 12
發新話題