發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
引用:
原帖由 ball123321 於 2011-4-28 01:29 發表
hkbn
香港-_- 屯門區
咁我都唔知點幫到你=- =

場主開左場先好訓PLZ=.=

推推推推此伺服器

呢個ser真係好正,於coop 01開...唔怕驚full左入唔到..不過14人玩真係好high!!
咁多個rpg ser....問心..真係呢個最好玩..其它都好難升~~
不過重點係...個ser不定時開ser
靜系知道星期一至五多數係五~六點開
星期六/日就唔多清楚了~~~希望有確實的開SER時間..本人會更加長玩呢個ser
本人係入面既其中一個玩家~~
+`SeRv!nG-Y0u*.|707|.mANdy`-3-

首先, 多謝讚賞

另外,
本人平時都要返學XD

星期一: 最快都要6:30PM先開到
星期二至星期四: 最快4:30PM
星期五: 早放: 最快3:40PM
星期六至星期日: 本人渴睡= = 大約4點~5點
平日開SER開到2:00AM

假期的話... 長假通常最早2:30PM, 短假(1~2日)通常3~4點
以今個復活節假黎講.. 2:30PM算準

PS: 以上只作參考之用, 並非定數

引用:
原帖由 alex1120 於 2011-4-30 23:55 發表
呢個ser真係好正,於coop 01開...唔怕驚full左入唔到..不過14人玩真係好high!!
咁多個rpg ser....問心..真係呢個最好玩..其它都好難升~~
不過重點係...個ser不定時開ser
靜系知道星期一至五多數係五~六點開
星期六/ ...
如果系計最好玩的RPG 場, 我想應該系Max個場
L4D: 乂囧乂
L4D2: 乂囧乂

max戈個我都有玩...不過我覺得呢個正d囉...

我見親Max都係開對抗場,
可能有部分人鐘意有對抗, 有部分人鐘意玩戰役
其實都無咩所謂
視乎個人喜好吧XD

場主...可唔可以更改下個RPG ser入面既Smoker呀?(指攻擊力方面)...我覺得隻smoker好變態...佢系D我地倖存者既地方拉我地...例如:隔左塊板..(即係我響板既前面..佢系板既後面...佢都拉到我..仲要有隊友救完我之後...唔只得一隻Smoker..會彈多幾隻出黎拉埋一份...搞到我玩RPG ser..最驚既就系Smoker..其它特殊感染者我反而唔驚...好似Jockey/Hunter為例..你見到佢..只要行過去..禁右click撞開佢再用近戰(最好系武士刀)..一下秒...Bomber/Spitter都系...行過去直接斬佢..雖然呢兩隻比佢地噴中..會扣血&引黎一大堆屍..但基本上場場都有人玩心靈開超級治療光球術..所以唔驚扣血...Charger都系啦...斬一下都死...冇有怕....係驚Smoker..比佢拉中一定要隊友救/心靈傳走...所以..麻煩法頓改改佢啦~_~!!

支持一下法頓金魚叔叔個場先/口\

引用:
原帖由 alex1120 於 2011-5-4 10:13 發表
場主...可唔可以更改下個RPG ser入面既Smoker呀?(指攻擊力方面)...我覺得隻smoker好變態...佢系D我地倖存者既地方拉我地...例如:隔左塊板..(即係我響板既前面..佢系板既後面...佢都拉到我..仲要有隊友救完我之後...唔 ...
經過其他玩家討論後, 都認為問題根源在 [ 發舌CD時間 , 舌頭長度 , 舌頭發射速度 ]
故就以上方面為SMOKER作調整,
不過為了保留原有威力(變態宗旨), 所以[ 攻擊力 ]也同時作出調整

宣傳::
留意見唔洗留鬚既XD
歡迎留低你既意見到這裡/M群: [email protected]
不過唔好預我一定咁改喎 ((奸笑XD

唔該晒法頓....咁樣既話依家我冇有怕了...all感染者除左隻火Tank之外..我都no problem a0a

[永遠都會有]
大部份人開左安全門都唔會即刻入哂去
永遠都有幾個係出面打屍唔入來
有冇方法入左安全門後倒數會殺哂出面d人呢?
我記得以前係某個Ser玩 只要有人入左安全門就會倒數
如果倒數完出面仲有人唔入就會自動殺死佢

同埋d電腦會唔會太多?

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2011-5-4 21:37 發表
[永遠都會有]
大部份人開左安全門都唔會即刻入哂去
永遠都有幾個係出面打屍唔入來
有冇方法入左安全門後倒數會殺哂出面d人呢?
我記得以前係某個Ser玩 只要有人入左安全門就會倒數
如果倒數完出面仲有人唔入就會自動 ...
本人正研究點改寫現時的安全門插件

另外, 電腦係太多, 遲D會更換多人插件

bugs已經盡量fix
暫時發現的大bug是對抗時出現轉隊問題

發新話題