發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
你大約幾點開ser?通常系邊開?
Team Fortress 2 : 咖啡仔

大約幾點就真係唔定sor= =
不過就唔一定係coop2開

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 14/1/2011 21:00 發表
大約幾點就真係唔定sor= =
不過就一定係coop2開
但係你今朝2點幾 係coop01開左場波
比cp02嚇親的lun

引用:
原帖由 alienenllon 於 2011-1-15 11:43 發表
但係你今朝2點幾 係coop01開左場波
特別情況除外XD
請ADD M群以獲得最新通知/ 留意本帖狀態欄

你個ser好變態 我0轉幾十Lv跟住比隻Hunter捉住唔夠2秒訓左 唔夠10秒死埋- -

伺服器現正在vLan Coop01 開SER
這是因為Coop02常爆人~.~
引用:
原帖由 小殤×ㄦ 於 2011-1-17 17:22 發表
你個ser好變態 我0轉幾十Lv跟住比隻Hunter捉住唔夠2秒訓左 唔夠10秒死埋- -
當你既LV去到咁上下,
你會發現好易玩=]
溫馨提示: 我建議0轉玩生物加爆血, 1轉後用心靈招光球衝10轉

1/19:
新增了一個職業
但仍在測試階段, 有待加強

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-1-17 19:06 發表
伺服器現正在vLan Coop01 開SER
這是因為Coop02常爆人~.~

當你既LV去到咁上下,
你會發現好易玩=]
溫馨提示: 我建議0轉玩生物加爆血, 1轉後用心靈招光球衝10轉 ...
跟住2轉以上都係用心靈?

回復 40# 的帖子

無錯丫....聽閒flatten個ser 招一轉心靈光球 好2升
比cp02嚇親的lun

我係HuNg
好似洗左我資料...
錢同經都係0
原本轉生10次,3xx lv

引用:
原帖由 alienenllon 於 2011-1-19 18:08 發表
無錯丫....聽閒flatten個ser 招一轉心靈光球 好2升
多人可以幾十分鐘沖一轉...
我玩左生物3日..由0轉沖到1轉,4,5粒鐘由1轉沖到6轉...

FLATTEN,我係伊波拉病毒,我變番0LV0轉
THANK U!

我係風流才子唐伯虎
洗左我個記錄

引用:
原帖由 08007277A 於 2011-1-22 20:12 發表
FLATTEN,我係伊波拉病毒,我變番0LV0轉
THANK U!
已處理
引用:
原帖由 URUK 於 2011-1-23 20:45 發表
我係風流才子唐伯虎
洗左我個記錄
已處理, 登入後請洗點

個ser成日俾人用火球整到crash

發新話題