發新話題

[交流] 宇智波班最強?

[Close]

宇智波班最強?

永恆萬花筒+輪迴眼-_-
佐助隻眼都唔夠佢勁
仲有邊個勁過佢?
就算嗚人爆九尾都唔夠佢打啦;

如果佢淨係得寫輪眼, 反而我會覺得佢廢.因為佢之前輸過比一代火影好多次.

係bo 不過佢有輪迴眼呢@@

成長了的鳴人應該夠打
但劇情系話鳴人打佐助._.

斑就應該系五影打啦.

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2010-12-12 16:44 發表
成長了的鳴人應該夠打
但劇情系話鳴人打佐助._.

斑就應該系五影打啦.
五影圍攻斑, 火影越來越有趣了.
照依家咁睇, 鳴人能輕易解決任何一個曉成員. 佐助的實力應該和一個曉的成員差不多.
即係嗚人已經超越了影級, 佐助的能力已經達到影級. 以前的宇智波斑都是只有影級實力, 不過佢今時唔同往日.
鳴人和佐助的實力高下, 顯然易見.
不過我相信當中還是有一場激鬥, 而戰果都是高下難分.

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-12-12 18:53 發表
五影圍攻斑, 火影越來越有趣了.
照依家咁睇, 鳴人能輕易解決任何一個曉成員. 佐助的實力應該和一個曉的成員差不多.
即係嗚人已經超越了影級, 佐助的能力已經達到影級. 以前的宇智波斑都是只有影級實力,  ...
曉的人得番幾個-_-其他全部死晒;
嗚人的實力由成為九尾人柱力個時就已經超越影級;
即使佢唔可以控制九尾力量;
佢爆起九尾個時控制唔到都已經冇乜人制止到佢了;
可能寫輪眼得掛;

回復 2# 的帖子

班同小南打果陣講過
之前同初代打 系為左得到佢既能力
同埋輸 佢又冇死到 仲要學埋初代既能力
點廢法?!
CuLiceya.
請原諒我  原諒我不成熟
不愛妳是藉口  好讓妳離開我
請原諒我  好想自私將妳佔有
妳的寂寞就給我承受  換妳過更好的生活

引用:
原帖由 CuLiceya. 於 2010-12-18 17:04 發表
班同小南打果陣講過
點廢法?!
認同
班有永恆萬花筒寫輪眼加輪迴眼;

引用:
原帖由 CuLiceya. 於 2010-12-18 17:04 發表
班同小南打果陣講過
點廢法?!
我印象中, 佢地唔止交手過一次, 最尾先係決未之谷決戰,
所以佢未有千手之力時, 實力都是和現在的佐助差不多.
雖然佢為左得到千手之力而決戰, 那一次斑都受到重創. 只能在背後操控曉的成員.
他只能在戰敗後得到一代火影的能力, 並不能以壓到性的姿態輕易得到千手能力.
所以我始終認為佢之前只有寫輪眼, 並不怎樣勁. 也不會對鳴人構成威脅.
期待現在的斑擁有輪迴眼可以有更強的表現.

回復 9# 的帖子

好長盡 你都講得通 支持

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-12-18 19:32 發表
我印象中, 佢地唔止交手過一次, 最尾先係決未之谷決戰,
所以佢未有千手之力時, 實力都是和現在的佐助差不多.
雖然佢為左得到千手之力而決戰, 那一次斑都受到重創. 只能在背後操控曉的成員.
他只能在戰敗後得到一代 ...
做咩我e+火影睇到三百幾集(310到)都未見過班出埸

p.s. 小弟同時追緊380集>

引用:
原帖由 不死的金川 於 2010-12-21 20:26 發表

做咩我e+火影睇到三百幾集(310到)都未見過班出埸

p.s. 小弟同時追緊380集>
漫畫定動畫

引用:
原帖由 萬般的蠢事 於 2010-12-21 21:57 發表

漫畫定動畫
動畫......................

唔知難講的
救命
想入似番樣既團。

班成日書比 千手咩?講左係 拎左佢既木遁能力 吾系書

班打五影  應該好爽 期望

助有能力 打嗚啦

發新話題