27 12
發新話題

林文俊

[Close]
老老實實,你係當正自己係mk,定係你覺得你係spy所以你想搞好個團?你唔好引尻我笑la
你唔開心就泥嘈尻文俊?乜叫男人就係咁,你訓醒未,你改mk密哥d我地又無出聲,平時同你玩下無乜所謂,你真係唔覺得你今次過份?你自己又係深潛一萬年仲can話人,你唔滿意can封群wo,冇人唔比你封,反正平時你都唔係度,e家玩下你覺得煩咁就唔比玩?你當你邊個先?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 01:36 發表

你唔識收下人,得閒帶下佢地打團,你唔得閒佢地自己出團
如果佢地出團都唔識收呢d人有燃用!你星期六日無時間既,聖誕 新年無時間既!
你既器量就係得咁多,恩!咁你不如返去玩路人,咁樣你能力無咁多
責任亦都無咁多 ...
你唔係以為佢地無收過人下,佢地收人哥時你去**粗口**左邊?乜都唔知咪**粗口**亂講野la傻仔..唔好以為你係女仔就可以霸道至得架
你仲細咩e家,耍埋d細路仔脾氣,想人哄?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 01:14 發表

收人你唔識嫁,比個團長位你廢嫁!?有咩整係識潛,你男人黎嫁!?
你自己檢討下係咪你地成日圍內搞到好似無左你地5個就唔得!有時就話收下人
結果一兩個
http://www.ipve.com/bbs/plugin.php?identifier=vLan&module=vlan ...
你有野做哥陣唔潛,唔通晚晚對住部電腦唔做野?你係咁話器量器量,你器量又有幾大先?小小野都忍唔到,泥教訓人?
咩叫男人剩係識逃避,你唔好將你既一己之見講出泥就當係真咁la,文俊狗咁都叫逃避?e家有咩事要搞到佢逃避ar?你有冇諗過?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 01:54 發表

關你燃事?我仲以為你走燃左!?原來你咁威,咁你又走左去邊?溫女溫燃到你傻燃左?
你以為出黎講兩句佢就可以推到佢d責任?朋友?定係為左幫佢出頭?
關我**粗口**事?e家你嘈尻我fd唔關我事?你傻**粗口**完未?你見唔見到我團隊係spy,我搵女關你**粗口**事咩傻系..如果唔關我事咁spy又關你?事,你理好自己先講la,推乜**粗口**責任?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 01:57 發表

Mk點都好過你地!無Mk你地呢!?佢有交代,到依家都仲得閒問下你地點阿點阿!
你地咪又有咁,一個走一個!佢潛係因為唔想再打機,專心返d學業!
比賽佢都有私人理由唔黎得,你地唔識體諒佢!?就係為左比賽就罵到佢隻狗咁
所以 ...
咁文俊狗e家咪又係反工反學,e家無交代?你嘈佢乜野先e家?佢唔中2就係度嘈,e家佢係咪無私人理由?你唔識體諒佢?你e家咪又係鬧到佢成舊垃圾咁,仲衰**粗口**過隻狗

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 01:59 發表

因為Mk教我玩信長!做人飲水要思源,你呢個團長又教過我d咩阿!?
飲水思源?你有spy ac?我剩係知你有loser ac lo

我唔係spy我有咩權理spy?就好似你咁,拎個mk當自己係mk就**不良詞語**尻佢?你自己諗下你幾耐先係spy m群出現一次

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:03 發表

吊 你 老 母,SPY放係個心到既!唔係放出黎既
放係個心度既?有心你就係loser活躍,spy潛水,u gd勁wo

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:07 發表

Mk同神無分別!但係我就我真係唔見你有教過d咩人出黎
你話人男剩係識逃避,咁你呢?你有好多問題都未答我wo?你e d根本就係偏見,mk教左d咩人出泥?你?你有幾可玩信長?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:09 發表

之前就係嘈得制先退左!近排我先再入返!唔係你地無黎頭係咁播埋岸九野我會退?
唔係個團交比d無能團長今日會咁?
原來係m群播聲關團長事,你話嘈你唔識封群?你退群都無所謂,你中2,唔通我地留得住你?

外人既身份你唔講下nif同cool?y要針住spy?j仔都潛左好耐wo,志華e排先出返泥,因為你唔識j仔所以唔講?定係你怕ar?
你唔會答我因為spy團長係文俊狗so你先要講下?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:16 發表

因為你唔識教人,因為你連開一個post收人既行動都無!而mk呢樣野都做到足!
我知人比人比死人!但我唔見你有行動過s0r'
文俊狗轉左做spy團長有幾耐?1個月有冇?佢e家又返工又返學,你覺得佢有冇時間搞d咁既野,你以為好似以前咁?日日都好似d毒**粗口**咁係度玩?你mk走左比fung做,fung走左比rand做,rand推比67?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:17 發表

因為我未入過去0k?我對spy感情點都好過loser,同埋d雜團

對spy既感情?我諗係mk喳 mk走左之後 你去左邊? 你幾時理過?
你有入過spy?你連ac都無都can say入過?你話剩係對mk有感情,所以你就可以扮大佬咁教訓文俊?你e家用mk個ac,既然你咁唔滿意,你咪用mk個ac做spy團長lo,我諗rand都唔會反對

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:21 發表

我隻MiSak!入過,**廣告**都有!你呢d唔見識少未見過(難聽d講未理過團)我唔怪你
入過,咁e家?你有冇?開個ac想講比人知spy收雙團,歡迎d人開分身入團?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:24 發表

係!!你同佢跟本無得比
但致少三個團長你做得最差,都係個句!
你唔想做咪解左佢囉,無人迫到你!峰傳比你你大可以比返佢!
唔好用埋d垃圾理由好似人地比你你就一定要做 ...
你咁講同唔負責任有分別?你唔好前後矛盾la,又話人逃避,e家又教人逃避?
3個團長,佢做既時間又係最短,佢開始做哥時又係最唔得閒哥個,有得比?私人理由叫垃圾理由?咁mk比團長fung哥時係咩理由?fung比rand團長哥時又係咩理由?

27 12
發新話題