20 12
發新話題

林文俊

[Close]
第一 你地話我無腦 我從來都冇嬲過  有咩好嬲?
第二 我從來冇當過自已係團長 名義上既野 你咁介意 我可以俾埋你又點話
第三 完來打團都有錯 sor 我係深潛算

我上就返學 返完學就返工 你覺我有時間去理? 你覺得係fung俾左個位我之後先潛? sor 開學之後我已經潛水 我唔係逃避 係冇時間去理  完來想搵5個打團都有錯  咁我留係到做乜9? 個團員名單  fung做左咁耐團長都冇清 我做左一陣就話我唔清 你標準在那? 仲有 我從來都唔覺我識管個團 所以半年前mk叫我做團長果陣 我已經推左 我個人不嬲都係咁 原來名意上做左團長之後  會俾人吊到咁 我唔介意將個位俾你

你都識講我潛水 我每次on既時間都只係5點-8點 咁果段時間就係得佢地幾個on 我唔搵佢地 我可以搵邊個 教我ok?

收人我地收左幾多次? 結果? 帶人打團? 你知唔知暑假果陣我跟2軍打團既數目仲多過你地?
仲有星期6日我都要返工 何來時間? 聖誕節我都要返工架啦 時間我就一定冇架啦
我亦知道我能力有限 所以mk叫我做團長果陣我先會推 fung亦只係事前無通知我之前 俾左個團長我  原來錯在我~~~~~~~~

如果m群入面有人認為自已有能力勝任 我可以俾番個位佢 因為我知道我冇時間亦冇能力去管理個團 你覺得我好想個團衰洛? 個團我入左2年幾 亦係唯一一個 我唔認為我對個團既感情會比你低~~~~~~~~~~~

你心目既神手mk 1年前1聲唔出走人 比賽都唔打 一潛就潛左1年 但你依然當佢神咁拜
相反 我係因為返工先唔得閒 就要俾人咁罵法 你覺得我唔想理個團?

mk因為專注學業而潛水 我都係想反工減輕下屋企負擔而潛水 點解得到既待遇一天一地?
mk到e家你仲係當佢神咁拜 相反我輪洛到俾人開post罵?
仲有 我責任在那? fung未俾團長我之前 我已經深潛緊 佢明知我冇時間? 點解要俾我?
嗜係好似1個小學老師 俾d中學程度既題目俾d學生做 學生唔識做 係學生既錯?
我唔係話fung錯 佢都的確俾過心機搞個團

原來mk叫有交帶 3次團聚 佢放3次飛機 3次比賽 佢放3次飛機 團聚已經特登就佢時間黎搞?
結果? 當日打俾電話唔聽  比賽又係 你覺得我唔想搵佢? 你都識講佢msn都換埋
我潛都係因為想減輕屋企負擔 算唔算私人理由? 你叫我地體諒mk 相反 我呢?
只換來一句 我唔理你有冇時間 總知你做得團長就要理個團
mk係你心目中同神有咩分別? 原來以事論事係會有兩個標準~~~~~~~~~~~~

sor 我都見唔到你團隊係spy 自從mk走左之後 你去左邊? 你有理過?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:03 發表

吊 你 老 母,SPY放係個心到既!唔係放出黎既
呢半年黎 你活躍係邊個團 我諗大家心照~~~~~~~~~~
我從來都冇諗過要走團 你覺得你有資格批評我?

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:07 發表

Mk同神無分別!但係我就我真係唔見你有教過d咩人出黎
呢一句已經證明左mk係你心目中已經上左神台 講咩都係冇用 因為係你心中 mk永遠是對的
而我 持住相同理由做相同既事 反而俾人罵? 你覺得你咁樣係以事論事?

無錯 mk係勁 我唔教人 因為我覺我冇資格 因為我從來都唔覺得自已係勁

我只係想知 點解我同mk都係因為私人理由已潛水 但係佢係你心目中係神 而我只係一舊屎?
就係因為佢教你玩信長? 如果係既話 我覺得你無資格講以事論事四個字

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:12 發表

我只係一個外人既身份黎講0k?
你唔鐘意咪del左佢囉!
你唔鐘意m群咪踢左我囉!
你唔鐘意我用Mk ac講野既,咪比返你囉!
你係團長嘛!^^
係唔係因為你已經冇得再駁? 要開始發晦氣

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.Mk 於 2010-12-2 02:16 發表

因為你唔識教人,因為你連開一個post收人既行動都無!而mk呢樣野都做到足!
我知人比人比死人!但我唔見你有行動過s0r'
我諗m群入面有9成人都要退群了
仲有請你解釋點解我同mk都係因為私人理由潛水 待遇一天一地?

差在那? 就係因為我冇開收生post? 就係因為我冇資格教人?
我會唔會好似mk咁有交帶 放6次飛機 事後電話都唔聽?
mk係你心目中已經係神 無論我而家講咩都好 mk永遠是對的 我永遠都及不上佢
你e個理由真係唔能夠令我明白到我同mk不對的待遇

20 12
發新話題