發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]
唔該你啊

用你對眼啊

睇清楚d啊

佢團隊 右手邊寫住 花 架

i see

you see?

回復 15# 的帖子

拿 唔好話我呃你

15樓啊

你自己睇清楚

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 22:37 發表
-.- 真廢
仲要口臭
好心你地-- 請槍贏人 仲好意思 串人
yan.x3x     咩團既人來?
點解花團名單 5見有既
真係跪求花團賜救
系 花團要請槍贏你地    你地好神

Ms.flower, [UnioN].zE1, ToDaY_, [UnioN]Sky, angelbabyb, bsth_sister, Ms.Naby, 別說你是yO, 花小x, 花小奶, 花小妹, leonGmak, 花〝Mk, 卍濤仔卍, Distance., 夜雨, [UnioN]LunG., 炎帝, N.kl, BAka_tung, -Newbie, FuNG520., 超人B-)

有咩 邊到?

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 22:37 發表
-.- 真廢
仲要口臭
好心你地-- 請槍贏人 仲好意思 串人
yan.x3x     咩團既人來?
點解花團名單 5見有既
真係跪求花團賜救
垃圾團
佢地洗請槍贏你地 ?
傻仔

咁我吾清楚喎e度, yan係後來收, 吾通花團既人打聯賽都吾得?

吹到嘉欣都算槍手.............................
對唔住
佢的確係花團最強..............女將
不過係e幾日先正式入花團
只係奇怪點解一個女仔都可以被人當係搶手

同你講- - 你地入區開波果陣
我就睇出面 vlan 團2 有幾多個花團
點知 我一直都係睇到4個
之後就無啦啦開左波
第1日場 我就同我d 隊員say hea打is ok 反正對面請槍 我地win梗

yan.x3x <  登記花團日期 2010-12-04

reference; http://www.ipve.com/bbs/plugin.php?identifier=vLan&module=vlan_team&team=11344

你地隻眼生係邊--?
聯賽係星期3先自動更新--
5係即日自動更新

而家d強團 技術不單只強-.- 連理解能力都很強
點極都5明 仲要5認-.- 呢下先強

如果係咁既話我無清楚比賽規則,可以判我地輸,我地無意見

引用:
原帖由 Ms.flower 於 2010-12-4 22:44 發表
咁我吾清楚喎e度, yan係後來收, 吾通花團既人打聯賽都吾得?
聯賽名單內沒有這個人  你地後來先收 有用嗎

引用:
原帖由 鞋櫃冇鞋 於 2010-12-4 22:47 發表

強貼留名

總結佢係我收完先打聯賽,都算係一個花團身份,

都係戈句咁在意我地輸都無妨

都係呢句判我地輸都無妨 = =

我無睇清楚到 輸都無意見

幾個月要KEEP住係咁打仲要有限人數
踢波都有幾十人任你可以用
難度打信長來來去去都係要出果D人?

不過,規舉就係規舉
要判就判我地輸吧~~最好取消埋個比賽資格
聯賽盃無埋花團
一定好有公信力
好吸引大家去打

真係唔明點解你覺得出條女都可以咁大聲鬧
佢係花團已經係接近最冇實力一個

發新話題