發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]
引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 23:36 發表
睇黎你連中立2字都5知點解-.-
好心你 未讀完幼稚園 就乖乖地上你個幼兒班-.-
咁細個學咩人上網--

引用:
原帖由 倉鼠 於 2010-12-4 23:35 發表
EsCapE.成**粗口**日做埋d小動作上位..真係路過都要**不良詞語**7你...
好心照下鏡la...打機打上腦? 洗吾洗搵個醫生睇睇你班智障仔
你爆粗  比人扣分   陰公

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 23:34 發表
我地沒有串咀-.-
係第1場 我地有個團員 用武田 好似 太認真-.- 搞到完場0死
咁你地就5服
哎也 1場團戰 時間 40幾min 咁長 咁都殺5到隻武田1次 真係5抵

咁第2場 你地win左 就上黎回post

仲有-.-牙嬸 係無年齡介限-- ...
聽人講你地rp自己既對話好串咀,

你貼上黎就代表你地真係無串過,

同埋我地都無串,只係最後洗泉殺你地, 唉,成個溫泉係前面又回mp又回血都可以比人殺到咁

然後中離,真係無野好講

escape.
實力不是講出黎的

引用:
原帖由 冰島維 於 2010-12-4 23:34 發表

vs
]
對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請返回修改

附件

第1場掛住食飯單手hea住玩搞到冇去殺隻武田,,比佢0死完場係度串,,第2場一用2隻手玩番就玩到洗人地泉,, 搞到對面個個死咁多

回復 168# 的帖子

爆你就緊..你攪小陣野..我咪吾爆你囉...犯賤?

人地的實力是咀炮出來的 =.=

[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

引用:
原帖由 MinG. 於 2010-12-4 23:37 發表
escamp.
實力不是講出黎的
人家的實力就是從口講出來的

引用:
原帖由 YaN.x3x 於 2010-12-4 23:37 發表
第1場掛住食飯單手hea住玩搞到冇去殺隻武田,,比佢0死完場係度串,,第2場一用2隻手玩番就玩到洗人地泉,, 搞到對面個個死咁多
欣欣, 所以我就話你功力未夠.

聽日出來我教你點樣單手輕鬆屠
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

咁多位人兄開分身出黎阿? 點解無當事人出面既~_~?

回復 174# 的帖子

可惜你連呢方面既實力都無
點能夠挑戰我地-.-

引用:
原帖由 倉鼠 於 2010-12-4 23:35 發表
EsCapE.成**粗口**日做埋d小動作上位..真係路過都要**不良詞語**7你...
好心照下鏡la...打機打上腦? 洗吾洗搵個醫生睇睇你班智障仔
我就唔信你未講話粗口囉- -"
係到標纖我地;我地點做小動作啊?
你有咩証明啊??
就係得把口講;好心你咪好似d___咁講野啦!!
溫馨提示:有口話人冇口話自己;通常話人個d都係有d問題呀啦= =
我相信呢到個個都係正常人黎;
唔通樓上就係咁智障?

引用:
原帖由 Misuki 於 2010-12-4 23:39 發表

欣欣, 所以我就話你功力未夠.

聽日出來我教你點樣單手輕鬆屠
suki

so我都講你功力未夠

聽日出來我教你點樣念力屠人

發新話題