發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]

回復 150# 的帖子

收皮a..你係到發表就關我事..
成個小朋友...過左介奶期未呀..

引用:
原帖由 張國強 於 2010-12-4 23:32 發表
0死又關唔關你事啊?
而家係我地同花團既事;
關你呢個外人咩事啊?
唔該你行埋一二邊啦;
對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請返回修改

附件

花生  每5秒按一下f5 就有野睇 good

引用:
原帖由 惡魔奶-_- 於 2010-12-4 23:33 發表

對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請返回修改

[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

回復 143# 的帖子

我地沒有串咀-.-
係第1場 我地有個團員 用武田 好似 太認真-.- 搞到完場0死
咁你地就5服
哎也 1場團戰 時間 40幾min 咁長 咁都殺5到隻武田1次 真係5抵

咁第2場 你地win左 就上黎回post

仲有-.-牙嬸 係無年齡介限-- 我細老 得6歲都比人叫牙叔-.-
如你你對人際交系 方面有d 5明白-.- 你可以讀番 幼稚園 聽我細老講 佢好似第1堂就教你呢d野

引用:
原帖由 BAka_tung 於 2010-12-4 23:34 發表

VS!?????????????????????????

引用:
原帖由 惡魔奶-_- 於 2010-12-4 23:34 發表

vs
[imghttp://img294.imageshack.us/img294/7643/201003233543f82bd693ca8.png[/img]

引用:
原帖由 倉鼠 於 2010-12-4 23:31 發表
講黎都多狗如..
EsCapE.不嬲抽水上位團黎..
0死咪0死囉 好型呀?
打機渣..吾好打上腦ok?
哦   我依d就叫打機打上腦        但我唔明白 點解有人會叫我去參加d咩灣仔信長盃 證明自己實力 我心諗 我自我肯定 不是比別人讚賞更好嗎   咁叫我去戈d咩咩信長盃戈個人 也不是打機上腦?

EsCapE.成**粗口**日做埋d小動作上位..真係路過都要**不良詞語**7你...
好心照下鏡la...打機打上腦? 洗吾洗搵個醫生睇睇你班智障仔

引用:
原帖由 惡魔奶-_- 於 2010-12-4 23:34 發表

)))))))))))))))))))))))拖走

sm@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

回復 151# 的帖子

睇黎你連中立2字都5知點解-.-
好心你 未讀完幼稚園 就乖乖地上你個幼兒班-.-
咁細個學咩人上網--

引用:
原帖由 Crims0n 於 2010-12-4 23:34 發表
我地沒有串咀-.-
係第1場 我地有個團員 用武田 好似 太認真-.- 搞到完場0死
咁你地就5服
哎也 1場團戰 時間 40幾min 咁長 咁都殺5到隻武田1次 真係5抵

咁第2場 你地win左 就上黎回post

仲有-.-牙嬸 係無年齡介限-- ...
好似太認真就有需要哂命?
如果有實力0死都話 再唔服都要服
我讀唔讀幼稚園關你咩事呢又?

引用:
原帖由 花英雄 於 2010-12-4 23:32 發表

我地唔在乎有冇得打
我地只係在乎有人指控我地「請槍」
在乎有人自以為一場「武田信玄0死」代表實力受公認
未清楚思考觀念邏輯概念既似乎唔係我地 ...
你咁樣講;你姐係想姐d二想公認自己係強啦- -"
事實上,,我覺得而家咁炮落去有咩用啊?
你地都係想我地認輸姐?
講真,,我地係唔會囉- -
吹到叫咁多人黎回post;
你地想証明d咩啊?
咪又係得個多人既團..

發新話題