24 12
發新話題

[完成] 聯賽: EsCapE. vs 花

[Close]
痴線 邊有得咁型   請保持隊型

引用:
原帖由 Ms.flower 於 2010-12-4 22:44 發表
咁我吾清楚喎e度, yan係後來收, 吾通花團既人打聯賽都吾得?
聯賽名單內沒有這個人  你地後來先收 有用嗎

我戈場係0死
咁請問你地洗我地泉戈陣又有冇人0死 ?_? 你地都keep得圖 點解你唔影埋戰積圖呢 咁樣好睇d wor

我深信我武田信玄的實力  比你地玩家公認的 信玄神強吧?_?

再講  你地打到我地團d人走場   走場玩家id是?_? 有沒有EsCapE.Ming逃離戰場

你問第2場做左d乜    我岩岩打完第一場聯賽就去左食飯 ~__~ sad

有一場武田0死就以滿足 >"<

^____^    看來會發生一場罵戰 我都係少d出聲好d la        你地覺得我串咀  sorry  我地聯合戈場   我打字唔小心錯頻 開左全頻 我當時 重諗住係我d團友面前威番下 點知你地覺得我串

引用:
原帖由 花英雄 於 2010-12-4 23:14 發表

打到有人中離
連路人場走場都被人公認無品
仲要打團
仲要打比賽
仲要vlan聯賽盃
即係你地團覺得贏左一場就可以無視vlan聯賽盃既重要性同基本尊重去派會走場既團友作賽
right? ...
你都講得岩既 但你地花團都一樣無視名單不一  無視vlan聯賽既重要性同基本尊重   大家打個和姐 唔好咁la  做番朋友ok?

引用:
原帖由 YaN.x3x 於 2010-12-4 23:19 發表
早知唔玩果心 搞到你地比我地洗泉>
早知唔玩武田la  我應該玩加騰  變木頭

引用:
原帖由 Ms.flower 於 2010-12-4 23:21 發表
來個小總結:

我地第1場輸完無怪任何野,

原來你地一早清楚我地有人吾可以比賽,

一早存心想比個陷阱我地

一早講我可以換人避面左呢件事既出現

我無清楚度守則, 係我問題判我地輸無意見

隻信玄0死都無問 ...
哦  這就是一個小總結 分析得很詳盡

我地名單到  的的確確  有依d人係到 你別老作考生 我地係出其他團友黎打團戰 吸下d團經姐 咁都..............???

引用:
原帖由 ToDaY_ 於 2010-12-4 23:25 發表

你明唔明自己up緊乜
明知偷步 更係制止
其實個情況一樣 我地偷步 你唔制止我地?
仲咁有理論咁係到咁多嗲so sad
送你一句成語    引蛇出洞

引用:
原帖由 ToDaY_ 於 2010-12-4 23:29 發表

送番比你 將計就計
我岩岩想打將計就計 點知比你捷足先登 ~_~

引用:
原帖由 倉鼠 於 2010-12-4 23:31 發表
講黎都多狗如..
EsCapE.不嬲抽水上位團黎..
0死咪0死囉 好型呀?
打機渣..吾好打上腦ok?
哦   我依d就叫打機打上腦        但我唔明白 點解有人會叫我去參加d咩灣仔信長盃 證明自己實力 我心諗 我自我肯定 不是比別人讚賞更好嗎   咁叫我去戈d咩咩信長盃戈個人 也不是打機上腦?

24 12
發新話題