發新話題

是咁的我係一隻蚊SHOTTER既admin

[Close]
嗯,我接受你語文能力有問題呢個事實
再者,你屈我話係我開post呢個係第一個問題,你say完sorry又點?我接受唔到lo.
唔係好明白,你話叫我約戰要搵番shooter等人,又話你唔係呢個ser的admin,但係你d留言又講話"我地唔介意比人label我地server,我地唔係非牟利團體等等)講到你係admin咁波

你一再使用"我地"呢個詞係咩意思?你的意思係你的留言=shooter ser admin的意思嗎?
至於你話你廢到爆,呢一點我都清楚,唔使重點說明
我玩開44約戰一向係平常事,我轉番我個名叫佢地約我戰都好正常姐,唔轉番真名人地點約我戰?
笑人前請先諗下有無呢個資格去笑,否則都只係五十步笑百步

而家我接受唔到你屈我開呢個post呢件事
唔知你呢個廢到爆的ARIS玩家想唔想玩番場got 4 or got 8 呢
不過你咁清高,都無咩可能會同我打嫁啦
Manson

引用:
原帖由 miyavi69 於 2010-11-16 00:26 發表

jo哥咪同佢地嘈啦~有無睇番之前D野先~仲有尋晚係有人用LYNN個名同我地玩,
開咪係男人聲,我仲問左句:[LYNN唔係女黎咩?],之後條友係咁小人,又話上VLAN開POST,係咁講:[VLAN見]
都唔知見乜春=.=,之後改左名,不過我唔知 ...
你係aris本人?你又知佢無心?
仲有"shooter同trista咁好心好聲好氣同你解釋"
當時shooter話我知佢係admin,admin係大哂嫁,佢咁同我講的,我先轉番真名叫佢約我戰 : o )
仲有,呢個post唔係係度話我,講我個名同呢件事做咩?
仲好意思話唔係講我?
lynn係我女友,咁我拎佢個名玩game有冇問題先?
由頭到尾你地都係得罪左真的Manson
係人都有呀媽生的,面係人地俾,架係自己丟,做咩會俾人話到咁好應該反省一下
護仔心切致盲<---護仔心切致盲如果會致盲應該都幾大件事
最後,請你理清一下想講D咩先,尋晚係有人用LYNN個名同我地玩,
開咪係男人聲,我仲問左句:[LYNN唔係女黎咩?],之後條友係咁小人,又話上VLAN開POST,係咁講:[VLAN見]姐係無拉拉有個人叫做LYNN,入左你地場玩,跟住開咪講野,點知唔係女仔,跟住就小人,小完人就話vlan開post約戰,再講vlan見?
你到底想講d咩?可唔可以就一件事去講?

Manson

請約我戰啦
不過...8v8 d人都唔會約我or接我約戰嫁啦...
味又係打下太極就了事
Manson

引用:
原帖由 miyavi69 於 2010-11-16 02:56 發表

約戰又如何?俾你WIN又點?

唔好小朋友啦,

JUST A GAME~MEANINGLESS~~

你話你空手道黑帶又唔同~不過...d人都唔會約我or接我約戰嫁啦...味又係打下字就了事 ...
你到底知唔知你係度講咩?
l4d2同你空手道黑帶有咩關係?
咩約戰又如何?
約左戰味打番場,會有如何?
咩叫唔好小朋友,幾時有小朋友過?
就係知道just a game先叫佢係game度打番場,有咩問題?
至於有無意義見人見智啦
你講左咁耐,味又係想講約人打44/88=小朋友?      GAP
Ps.我咁打條GAP夠唔夠你長?定應該係再短d?
Manson

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-11-16 02:58 發表
你地話咩咪咩囉~你覺得我屈你咪屈你囉~跟本個post唔係話你地,我都已經同manson哥道左歉~係一個誤會,我冇心同你地你一句我一句,第2,冇權叫人收聲,口係人地到,唔係講野都唔得呀ma?人地點講你就一地要理,你覺得我係傻仔 ...
叫你唔好講野真係為你好,你次次開口講野都9唔搭8,"我都已經同manson哥道左歉~係一個誤會,一開始就對號入座話人地屈你,自己都識講果晚打8vs8冇比人kick~咁姐係唔係講你~仲講屈咩你"

第一,樓主又唔係話我,係你後來無拉拉講我個名出來,跟住而家話我對號入座?你明唔明咩叫對號入座先?
第二,係人都知樓主唔係講我啦,係人都知係無拉拉講我姐
第三,屈完我,同我講sorry,講完又話番我對號入座,到底你想點嫁
Manson

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-11-16 03:13 發表
a~我地並冇約戰既意思~你可以覺得我地唔夠你地打,又可以覺得我地淆底~我地淨係會晚晚開泥玩下咁大把,唔好意思..我地真係冇咩空閒時間......見諒
er..唔好意思,你地晚晚都有時間玩,可惜我唔係晚晚都玩得,所以先要"約",明白嗎?
你地無約戰的意思姐係唔會主動約人戰啦,咁得了
而家我約你地戰,咁你地又接唔接呢?
仲有,請你唔好將你的諗法強放係我身上
如果你認為match係好小朋友的行為,那麼請你不要再玩對抗了,因為對抗同match無咩唔同
約戰只不過係俾個機會你地搵多d朋友同team去同我地打番場對抗姐
明白嗎

Manson

唔好意思,你本人由頭到尾都親口誠心咁講過sorry喎,咁你而家講sorry丫
語言天份有先天同後天分,至於你先天不足都可以後天可以俾心機進修一下ge
人地講野唔明 不=我講野9唔搭8
1.由頭到尾,都只係針對你講我個名呢個話題
2.我唔係覺得人地屈我,而你的確係屈左我,所以你先要say sorry.Right?
至於如果你同我講話叫我唔好講野係為我好,我會灰左!(居然俾個講野9唔搭8的人咁樣話我)
無聊既駡戰停當然好.
Oh....你地ser晚晚爆tim ar,咁無計啦~講到底都係有理由,跟住就唔接呀ma~8v8的場主次次都係咁嫁啦~
明白哂!!!!

Manson

發新話題