發新話題

是咁的我係一隻蚊SHOTTER既admin

[Close]
引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-15 20:01 發表

你咩事呀而家? 而家呢個post唔係Manson開架喎, 你有病呀?
呢個post係講高對, 我地尋晚玩8v8, 咁關咩事? 撞親個腦???
而且我地無比人kick過, 何以見得個post係我地開呀??
仲有我地唔係中小學生, 我地無咁無聊+得閒 ...
死 第一個post見唔到

聽ching講個post講高對

係唔係講shooter?
shooter有玩過高對咩??? 佢玩高對都唔同我講orz

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-15 23:43 發表

唔好意思, 而家回你既係Lynn本人, 唔係Manson, 唔該你搞清楚
睇黎你腦筋真係唔係幾靈活
咁我都建議你收聲唔好再回
因為我都唔係好想同一個會因為第2個玩家同自己撞名而專登開post既人講野
一個人要自己丟架起上黎係 ...
無言  唔清楚又講係高對 俾你fake左-0-

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-15 23:51 發表

fake?
- - 好明顯係D 人冇腦亂寫既報復post   真係唔知點解點解有D人會無聊到禁

而我岩岩係問- -係唔係shooter玩高對  可能我既問題 搞到我覺得你寫shooter有   我錯sorry
而你CAP個張圖好彩唔係講shooter   唔係真係嚇死我

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-16 00:03 發表

我唔知你up緊乜不過我以前見過幾次 一隻蚊shooter 4v4
引用:
死 第一個post見唔到

聽ching講個post講高對

係唔係講shooter?
shooter有玩過高對咩??? 佢玩高對都唔同我講orz
請留意我第一個留言  我係問係唔係講shooter 玩高對/??? -0-   如果我錯 sorry orz

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-16 00:11 發表

你問我做乜?我又唔識佢我又唔係先知我點知
你地frd黎架喎, 你唔自己問佢? lol
but你又答我orz

即係誤會 and

off my topic xD

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-16 00:36 發表

jojo, 勸下你d朋友仔啦 lol

請問你點樣睇得出呢度邊個心地唔好? 你係先知? 你有通天斯眼?

某d人開分身AC然後屈落人地開post個d心地仲唔好, 應該羅去打把
盲? 我視力好正常有心
不過我知有個形容詞叫眼殘:lo ...
其實唔知大家係點睇我-0-

BUT 可唔可以一人小一句

一邊唔出聲  另一邊係冇得講的

可能...可能...可能 係誤會

就0=算唔係- - 禁嘈落去對自己都冇好處 right??

唉 orz

發新話題