發新話題

是咁的我係一隻蚊SHOTTER既admin

[Close]
紅lin....唔好咁講...話人還話人,做好自己本份先,人地點講人地既事

引用:
原帖由 miyavi69 於 2010-11-16 02:56 發表

約戰又如何?俾你WIN又點?

唔好小朋友啦,

JUST A GAME~MEANINGLESS~~

你話你空手道黑帶又唔同~不過...d人都唔會約我or接我約戰嫁啦...味又係打下字就了事 ...
你到底知唔知你係度講咩?
l4d2同你空手道黑帶有咩關係?
咩約戰又如何?
約左戰味打番場,會有如何?
咩叫唔好小朋友,幾時有小朋友過?
就係知道just a game先叫佢係game度打番場,有咩問題?
至於有無意義見人見智啦
你講左咁耐,味又係想講約人打44/88=小朋友?      GAP
Ps.我咁打條GAP夠唔夠你長?定應該係再短d?
Manson

a~我地並冇約戰既意思~你可以覺得我地唔夠你地打,又可以覺得我地淆底~我地淨係會晚晚開泥玩下咁大把,唔好意思..我地真係冇咩空閒時間......見諒

你講左咁耐,味又係想講約人打44/88=小朋友

不如咁講啦~你係唔係因為你係我地server玩得唔暢快所以想約戰殺過痛快跟住順返條氣?如果係咁既原因而產生呢類唔健康既約戰...我真係覺得好**粗口**小朋友....

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-11-16 02:58 發表
你地話咩咪咩囉~你覺得我屈你咪屈你囉~跟本個post唔係話你地,我都已經同manson哥道左歉~係一個誤會,我冇心同你地你一句我一句,第2,冇權叫人收聲,口係人地到,唔係講野都唔得呀ma?人地點講你就一地要理,你覺得我係傻仔 ...
叫你唔好講野真係為你好,你次次開口講野都9唔搭8,"我都已經同manson哥道左歉~係一個誤會,一開始就對號入座話人地屈你,自己都識講果晚打8vs8冇比人kick~咁姐係唔係講你~仲講屈咩你"

第一,樓主又唔係話我,係你後來無拉拉講我個名出來,跟住而家話我對號入座?你明唔明咩叫對號入座先?
第二,係人都知樓主唔係講我啦,係人都知係無拉拉講我姐
第三,屈完我,同我講sorry,講完又話番我對號入座,到底你想點嫁
Manson

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-11-16 03:13 發表
a~我地並冇約戰既意思~你可以覺得我地唔夠你地打,又可以覺得我地淆底~我地淨係會晚晚開泥玩下咁大把,唔好意思..我地真係冇咩空閒時間......見諒
er..唔好意思,你地晚晚都有時間玩,可惜我唔係晚晚都玩得,所以先要"約",明白嗎?
你地無約戰的意思姐係唔會主動約人戰啦,咁得了
而家我約你地戰,咁你地又接唔接呢?
仲有,請你唔好將你的諗法強放係我身上
如果你認為match係好小朋友的行為,那麼請你不要再玩對抗了,因為對抗同match無咩唔同
約戰只不過係俾個機會你地搵多d朋友同team去同我地打番場對抗姐
明白嗎

Manson

算吧啦....晒口水...唉...你中意話咩就咩啦
你係唔係覺得自己好有語言天份?
我都覺得你9唔搭8,人地講既你又唔明,
1,我唔係有心講你?同你say sorry,你唔受由佢
2.話你對號入座係話你覺得全部人都講你,咁我咪同你講係一個誤會囉~
3.我話你對號入座係因為你覺得人地屈你,咁我咪話係一個誤會,係我唔著既我咪道歉囉,有咩大不了,
仲有,你d說話真係有d人身攻擊,不過我倒沒所謂~
如果我話叫你唔好講野真係為你好,你會點諗?
無聊既駡戰~停喇好嗎?manson係神啊~滿唔滿意呀~

引用:
原帖由 Marilyn 於 2010-11-16 03:25 發表

er..唔好意思,你地晚晚都有時間玩,可惜我唔係晚晚都玩得,所以先要"約",明白嗎?
你地無約戰的意思姐係唔會主動約人戰啦,咁得了
而家我約你地戰,咁你地又接唔接呢?
仲有,請你唔好將你的諗法強放係我身上
如果你認為 ...
啊~你係咁認為既話我都唔會有咩異意~(你理解唔到我表達既野,我都懶得晒口水)亦都因為我唔識你,都唔會理
致於約戰,我答你唔接受,晚晚個server已經好多朋友等住玩,真係冇時間應酬你,唔好意思先

不接受預約~明白嗎?vip only

唔好意思,你本人由頭到尾都親口誠心咁講過sorry喎,咁你而家講sorry丫
語言天份有先天同後天分,至於你先天不足都可以後天可以俾心機進修一下ge
人地講野唔明 不=我講野9唔搭8
1.由頭到尾,都只係針對你講我個名呢個話題
2.我唔係覺得人地屈我,而你的確係屈左我,所以你先要say sorry.Right?
至於如果你同我講話叫我唔好講野係為我好,我會灰左!(居然俾個講野9唔搭8的人咁樣話我)
無聊既駡戰停當然好.
Oh....你地ser晚晚爆tim ar,咁無計啦~講到底都係有理由,跟住就唔接呀ma~8v8的場主次次都係咁嫁啦~
明白哂!!!!

Manson

身同感受
答左你,唔打

一看而笑 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

吊,你岩嗮,我地錯哂,你才多廣博

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-16 00:36 發表

jojo, 勸下你d朋友仔啦 lol

請問你點樣睇得出呢度邊個心地唔好? 你係先知? 你有通天斯眼?

某d人開分身AC然後屈落人地開post個d心地仲唔好, 應該羅去打把
盲? 我視力好正常有心
不過我知有個形容詞叫眼殘:lo ...
其實唔知大家係點睇我-0-

BUT 可唔可以一人小一句

一邊唔出聲  另一邊係冇得講的

可能...可能...可能 係誤會

就0=算唔係- - 禁嘈落去對自己都冇好處 right??

唉 orz

我朋友之前同我講呢個壇同d小朋友論壇冇任何分別
板主剩係識濫用權力去扼殺一d真係想講道理既人我開呢個新ac自問係冇對任何人作出任何攻擊
只係為自已個ser宣傅,個名你地如果係申請左專利既,ok find 我會即刻改返佢
我既口敏風趣在這論壇是不可以嗎?如果板主唔喜歡?ok find 我要做到好似返到去一個君主專制既國度入面去前倨而後卑?
即係俗稱既擦鞋制度?對唔住我返學從來冇學過呢樣野
如果一家要話我有錯,我認就係開錯post係l4d2主區,而唔係fps抱怨區
試問世上任一個娘親對於生左個不肖子,連基本禮貌都唔識,剩係識權謀私,我相信該人既母親去做娼都好過生呢個仔。
我唔清楚你同果班人有任何錯綜複雜既關係,我開得呢個post就係想理性去討論返呢件事
而唔係有心同任何人作對或者你口中所講既抹黑人地
請原諒我用娼妓呢個列子,因為我才疏學淺實在諗唔到用任何形式比喻比呢個比喻更貼切去話一d退化到原始時代既人

最後想問明眼人你用邊隻眼去睇我d post有犯板規呢d小學生野?

發新話題