發新話題

是咁的我係一隻蚊SHOTTER既admin

[Close]
引用:
原帖由 jouathen 於 2010-11-16 00:00 發表

- - 好明顯係D 人冇腦亂寫既報復post   真係唔知點解點解有D人會無聊到禁

而我岩岩係問- -係唔係shooter玩高對  可能我既問題 搞到我覺得你寫shooter有   我錯sorry
而你CAP個張圖好彩唔係講shooter   唔係真係嚇死我
.

我唔知你up緊乜不過我以前見過幾次 一隻蚊shooter 4v4

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-16 00:03 發表

我唔知你up緊乜不過我以前見過幾次 一隻蚊shooter 4v4
引用:
死 第一個post見唔到

聽ching講個post講高對

係唔係講shooter?
shooter有玩過高對咩??? 佢玩高對都唔同我講orz
請留意我第一個留言  我係問係唔係講shooter 玩高對/??? -0-   如果我錯 sorry orz

引用:
原帖由 jouathen 於 2010-11-16 00:08 發表

請留意我第一個留言  我係問係唔係講shooter 玩高對/??? -0-   如果我錯 sorry orz
你問我做乜?我又唔識佢我又唔係先知我點知
你地frd黎架喎, 你唔自己問佢? lol

引用:
原帖由 littledemonlynn 於 2010-11-16 00:11 發表

你問我做乜?我又唔識佢我又唔係先知我點知
你地frd黎架喎, 你唔自己問佢? lol
but你又答我orz

即係誤會 and

off my topic xD

引用:
原帖由 jouathen 於 2010-11-16 00:08 發表

jo哥咪同佢地嘈啦~有無睇番之前D野先~仲有尋晚係有人用LYNN個名同我地玩,
開咪係男人聲,我仲問左句:[LYNN唔係女黎咩?],之後條友係咁小人,又話上VLAN開POST,係咁講:[VLAN見]
都唔知見乜春=.=,之後改左名,不過我唔知係咪改左做MANSON,
所以如果有得罪左"真嗰個"MANSON"真係唔好意思,ARIES其實無心,你兩個唔使下下話到ARIES咁,
同罵街果D有咩分別?
人地有呀媽生架!

P.S.
[如果我冇估錯,你係話我地出晒lift唔夠你果個,講真,我最憎人無禮貌,語氣差,你d咁既態度我都懶得理你,比我會由你去死,係shooter同trista咁好心好聲好氣同你解釋,仲即刻改自己名叫manson話叫我地係vlan約戰......我都即刻問你,咁樣有咩意思,約戰輸贏代表d咩?你係唔係覺得你贏左就代表我地沖出去唔岩?我地唔介意比人label我地server,清者自清,再講...又要我拎d經濟效益出泥講==,我地唔係非牟利團體,唔滿意既可以提出,亦會接受,但唔係老馮做到你滿意,BY THE WAY我係ARIS]
ARIES無話個POST係MANSON開
ANYWAY,ARIES語文能力唔好都好過D人心地唔好~我相信ARIES亦都接受有人語文能力正常不過盲(OR護仔心切致盲)呢個事實

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 miyavi69 於 2010-11-16 00:26 發表

jo哥咪同佢地嘈啦~有無睇番之前D野先~仲有尋晚係有人用LYNN個名同我地玩,
開咪係男人聲,我仲問左句:[LYNN唔係女黎咩?],之後條友係咁小人,又話上VLAN開POST,係咁講:[VLAN見]
都唔知見乜春=.=,之後改左名,不過我唔知 ...
你係aris本人?你又知佢無心?
仲有"shooter同trista咁好心好聲好氣同你解釋"
當時shooter話我知佢係admin,admin係大哂嫁,佢咁同我講的,我先轉番真名叫佢約我戰 : o )
仲有,呢個post唔係係度話我,講我個名同呢件事做咩?
仲好意思話唔係講我?
lynn係我女友,咁我拎佢個名玩game有冇問題先?
由頭到尾你地都係得罪左真的Manson
係人都有呀媽生的,面係人地俾,架係自己丟,做咩會俾人話到咁好應該反省一下
護仔心切致盲<---護仔心切致盲如果會致盲應該都幾大件事
最後,請你理清一下想講D咩先,尋晚係有人用LYNN個名同我地玩,
開咪係男人聲,我仲問左句:[LYNN唔係女黎咩?],之後條友係咁小人,又話上VLAN開POST,係咁講:[VLAN見]姐係無拉拉有個人叫做LYNN,入左你地場玩,跟住開咪講野,點知唔係女仔,跟住就小人,小完人就話vlan開post約戰,再講vlan見?
你到底想講d咩?可唔可以就一件事去講?

Manson

請約我戰啦
不過...8v8 d人都唔會約我or接我約戰嫁啦...
味又係打下太極就了事
Manson

引用:
原帖由 Marilyn 於 2010-11-16 02:45 發表
請約我戰啦
不過...8v8 d人都唔會約我or接我約戰嫁啦...
味又係打下太極就了事
約戰又如何?俾你WIN又點?

唔好小朋友啦,

JUST A GAME~MEANINGLESS~~

你話你空手道黑帶又唔同~不過...d人都唔會約我or接我約戰嫁啦...味又係打下字就了事

你地話咩咪咩囉~你覺得我屈你咪屈你囉~跟本個post唔係話你地,我都已經同manson哥道左歉~係一個誤會,我冇心同你地你一句我一句,第2,冇權叫人收聲,口係人地到,唔係講野都唔得呀ma?人地點講你就一地要理,你覺得我係傻仔,低能,語言障礙,咁又點~我亦唔係扮清高~我只係覺得人地講咪由得佢~咁勞氣做咩,你2個幾多歲?咁簡單既道理都唔明?如果係為呢件事要去約戰既話,你話我知,咁打有咩意思?係技術交流?定係公佈私仇?我並冇句句啫住要去講贏你,只係去和平咁解決,你要係覺得我扮清高,唔好意思,我冇辦法,一開始就對號入座話人地屈你?點樣屈你?自己都識講果晚打8vs8冇比人kick~咁姐係唔係講你~仲講屈咩你?再講,呀manson唔接受我既道歉,咁你想點?洗唔洗3跪9叩針埋茶認錯?

紅lin~算啦,佢地都只係誤會

引用:
原帖由 ayu3262003 於 2010-11-16 02:58 發表
你地話咩咪咩囉~你覺得我屈你咪屈你囉~跟本個post唔係話你地,我都已經同manson哥道左歉~係一個誤會,我冇心同你地你一句我一句,第2,冇權叫人收聲,口係人地到,唔係講野都唔得呀ma?人地點講你就一地要理,你覺得我係傻仔 ...
算啦~人地水平高,條GAP都闊過人~

又唔係弱智,道左歉無用架~

~~~人地鐘意打炮呀~~

~CLAM DOWN~

我唔係admin係因為我懶,所以admin功能都受權左比trista同jojo,我同shooter識左廿幾年,呢個server係佢開,我有權出聲,你班友仔滿唔滿意呢個答案!?

發新話題