62 12345
發新話題

是咁的我係一隻蚊SHOTTER既admin

[Close]

是咁的我係一隻蚊SHOTTER既admin

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

:kiss:

toto你唔洗比面我@@
扮人地場嘅admin?做野啦

有冇扮人地場既ADMIN關你咩事?
咁快出黎護主?

引用:
原帖由 trisa 於 2010-11-15 02:03 發表
我係trisa即係一隻蚊shotter既admin

經常係verus ser開高對場
最鍾意就係夜晚玩同埋鍾意亂踢人,係咪好有包容心呢
我地team好團結架,一唔夠人黎或者唔like果條友就亂踢銀佢地架啦
我地係咪好有禮儀廉呢hehe
歡迎你地黎 ...
你既註冊日期同登錄時間完全欺騙自己 , 樓主唔好咁幼稚啦 !

順便一句 : 「一路順風 烈士 ! 」

kids should be educated

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-11-15 02:37 發表

你既註冊日期同登錄時間完全欺騙自己 , 樓主唔好咁幼稚啦 !

順便一句 : 「一路順風 烈士 ! 」
好1999直接D啦

引用:
原帖由 legend124 於 2010-11-15 02:39 發表
kids should be educated
which implies a gesture of distrust and defiance some well-meaning but loathsome authority

只能說, 事出必有因,
無風點會起浪呢~

利益申報: 我冇玩果個ser

引用:
原帖由 wondland 於 2010-11-15 02:45 發表
只能說, 事出必有因,
無風點會起浪呢~

利益申報: 我冇玩果個ser
有見地  唔似一般盲毛

回復 10# 的帖子

所謂的"因"顯然是有人玩完人地個ser之後比人kick左,條氣唔順,之後上泥開post玩嘢囉。
[Neil_Dylandy]M*S~

樓主上開高登?
點解講啲語氣咁似.......
♥MyNaMeIsBabii;)

引用:
原帖由 trisa 於 2010-11-15 02:03 發表
我係trisa即係一隻蚊shotter既admin

經常係verus ser開高對場
最鍾意就係夜晚玩同埋鍾意亂踢人,係咪好有包容心呢
我地team好團結架,一唔夠人黎或者唔like果條友就亂踢銀佢地架啦
我地係咪好有禮儀廉呢hehe
歡迎你地黎 ...
你連個名都錯,好心啦~~~~你頭先係**侮辱成份**9噃,又用柤口鬧人,唔怪得人KICK你,
你咁樣抺黑人,仲要扮女人,扮"SHOTTER"(係咪咁串?我唔知架,我見你頭先咁樣串咋~XD)丫嘛,做埋D小學生行為,不如返學校話埋俾訓導知ㄚ喂~~

引用:
原帖由 miyavi69 於 2010-11-15 03:44 發表

你連個名都錯,好心啦~~~~你頭先係**侮辱成份**9噃,又用柤口鬧人,唔怪得人KICK你,
你咁樣抺黑人,仲要扮女人,扮"SHOTTER"(係咪咁串?我唔知架,我見你頭先咁樣串咋~XD)丫嘛,做埋D小學生行為,不如返學校話埋俾訓導知ㄚ喂 ...
BY THE WAY,我係RED LIN~

引用:
原帖由 miyavi69 於 2010-11-15 03:44 發表

你咁樣抺黑人,仲要扮女人,扮"SHOTTER"(係咪咁串?我唔知架,我見你頭先咁樣串咋~XD)丫嘛,做埋D小學生行為,不如返學校話埋俾訓導知ㄚ喂 ...
以子之矛,陷子之盾
我首到尾都係講緊自己 你係咪多心左

62 12345
發新話題