發新話題

我要投訴信長問答區版主

[Close]
我希望閣下能夠盡責一點。

無論優劣也加2分,那麼為何會員要這麼詳盡解釋?

回答獎勵所限制的是每問題不多於2人會被獎勵,

我地就係因為不應亂加分,所以不可以一律加2分。

不理會答案的清晰度、是否詳細、準確 等等 ,對會員不公平。

按本子? 請提出本子是指甚麼,不理會內容一律加2分叫不盡責,做法輕鬆。

詳唔詳細先可獲加分  係就問題而定

問題簡單  相對地簡單清晰既解答已經可以做到「內容充實」

只要完全、充實解答到樓主問題  精簡既答案反而係更加好  

唔係下下1+1既答案  都要講到長篇大論先叫「內容充實」

如果你想講我盡唔盡責  抑或想講我胡亂、隨便、不論優劣都加分

咁請你睇哂我所有評過既分  先下定論  

唔好令我覺得你越黎越幼稚  好嗎?
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

請您先了解我的意思,別答非所問。

不要再次令我覺得您連基本的理解或表達也不懂好麼?

您要按本子原意是好,但不要按一些自己主觀認為的「本子」。

從沒任何評分準則暗示或明示「一律只可以加2分」。
引用:
詳唔詳細先可獲加分  係就問題而定

問題簡單  相對地簡單清晰既解答已經可以做到「內容充實」

只要完全、充實解答到樓主問題  精簡既答案反而係更加好  

唔係下下1+1既答案  都要講到長篇大論先叫「內容充實」
我第17樓已寫明「評分不可以單靠『輕鬆與否』來作標準。」。

規矩  係由小飛豬管理問題區既時期一直沿用至今

獎勵有心用戶  作答充實予2分積分獎勵就係本子

係你係度耍幼稚  將原本既規例因為由我發  所以就不加理會

再望埋你既簽名檔  真係顯得更加幼稚  

其實你幾多歲?  

唔好再拗啦
有唔同意既地方我希望你地係msn講下商量下先
唔好擅自改人地既評分
你如果真係覺得佢評分有問題
你可以先同佢表達下你既睇法
大家有商有量
咁先係一齊共事既方法
而家你地可以揀係msn或者呢到相討下..諗1個你地2個都贊成既解決方法出黎
然後係到講個結過比我知

大家一齊做事...梗有d人你鐘意有d你唔多喜歡
忍下啦 咁先會開開心心架

如果呢d事再有下次..我會重新評估你地做版主既能力
希望你地會學會咩係teamwork...

重有..smileboy 你身為版主你竟然會話其他版主幼稚
呢個行為..我希望你會檢點d..

其他唔關事既版主...希望你地唔好火上加油
無意見就唔好會帖

想當初我既帖子比人擅自大幅修改多次  我都只能啞口無言呢

而今次  完全係'執正'黎做

點為止真正對會員公平  我諗會員心裡有數

唔係唔合作  而係已定既規例  無需要去更改

引用:
原帖由 七色の明日 於 2007-6-22 00:58 發表
唔好再拗啦
有唔同意既地方我希望你地係msn講下商量下先
唔好擅自改人地既評分
你如果真係覺得佢評分有問題
你可以先同佢表達下你既睇法
大家有商有量
咁先係一齊共事既方法
而家你地可以揀係msn或者呢到相討下..諗1 ...
但由你所講叫人唔同改人評分

死神都改動過 點解唔出面話佢呢??

定係你每次都佢係到嘈完 我地有出聲

就正指落我地到呢??

如果有能力同佢共事 我都希望你同佢共事到 lo

基本上唔係smileboy 問題由頭到未佢根本一直死都要話自己對

你自己睇清楚先好唔好  唔好所有事都直指我地到

之前係咁 e家又係咁 咁你想我地點 ?

一直咁比佢玩 比佢串 之後串返 又比你地話???
| LoSeR | ToM

回復 #36 SmileBoy 的帖子

你以前比人地改評分
你有無同alex講番?
你可以投訴佢

但係呢次真係你唔岩...你覺得佢做錯事
可以直接搵佢同佢講
或者同alex/我講..而唔係自己去改
你上次比人地改左d評分好唔開心..
點解你而家要比番d唔心既感覺比其他人受?

己所不欲勿施於人

回復 #37 sweetom 的帖子

我講過唔關事唔好出聲
我而家係同緊死神同smileboy講野
無好係到嘈

你話死神改人地分...我好似唔知呢件事
唔該你唔好再出聲
有事係msn同我講

我唔係刻意去做咩'報復'此等幼稚行為..

只係大家有眼睇  一直問題區都係有回答獎勵既規則係度

回答充實+2分  補充資料+1分

唔係我寫..  而係小飛豬寫

但當我上任  將小飛豬既帖子修改一下  再發帖置頂

佢就以為係我既規矩  而依著佢一向唔合作既性格  排斥埋該規矩

之前大把會員既回覆唔只+2積分  但規矩寫到明  我亦只好照辦

但為左唔好埋沒會員既心血  我最近就搞左活動  令到有心用戶可獲雙倍獎勵(解答4分/補充2分)

只係死神唔理一切  只係跟自己既意思辦事  係度亂咁+4 +6...  

唉  如果咁都叫撤銷評分無理  我無話可說

當初我發帖置頂  佢多次擅自大幅修改...

最後我只可以搵小飛豬  但佢依然主張息事寧人  我仍只好啞忍

當然  係佢既角度可能覺得自己又威左  又出風頭左  ^^

引用:
原帖由 七色の明日 於 2007-6-22 01:05 發表
你以前比人地改評分
你有無同alex講番?
你可以投訴佢

但係呢次真係你唔岩...你覺得佢做錯事
可以直接搵佢同佢講
或者同alex/我講..而唔係自己去改
你上次比人地改左d評分好唔開心..
點解你而家要比番d唔心既感覺比 ...
我夠講左喇 咁點丫 ???

你自己問返龍大 咪又係一句忍

咁又咩點 忍一次唔代表要忍佢一世

都唔明你地點解係要幫住佢

轉轉角度做下我喇

我又幾多次係扣錯佢分先!!!

但又有幾多次其他版主唔完嘈加返佢先???

咁佢嘈人 我加返 佢又扣返 仲要嘈我

之後仲要話我錯 ?? 咁點 你唔好次次睇表面先喇
| LoSeR | ToM

冷靜少少..  七姐唔知過往一切詳情

但我知道七姐有心解決事情

咁激動  只會又比人利用  大做文章

回復 #40 SmileBoy 的帖子

恩恩...我好明白你心情
死神評錯分...你覺得唔岩 我係問你點解唔同佢講下先
我都知你係跟規則做事...
但係你可以選擇1個溫和d既方法去做
就係同佢講左先..

sweetom 我最後1次警告你
唔好再火上加油
兩個當事人都無你咁激動
你既情緒會影響到件事
我真係希望你唔好再發表意見
smileboy自己都有口講野

重申一次,版規沒有寫甚麼只+2分、1分云云。

請不要誤導他人。

回復 #42 SmileBoy 的帖子

你可唔可以加我msn..果到講野方便d

發新話題