16 12
發新話題

[Left 4 Dead] 大家請小心叫牛大力的玩家

[Close]

大家請小心叫牛大力的玩家

本人同阿7去左個CF PILL 場
無啦啦..個"牛大力"入左做人
好心叫佢返SPEC.同佢個位有人
點知個牛大力..冇啦啦沖左出去SAVE ROOM
重要走到好遠比JOCKEY捉左
之後先死返去SPEC

佢做SPEC之前重有1場
個"牛大力"做左怪...但佢果邊-1
感我地就等人入
點知個"牛大力"咩都唔理係感攻
成隻CHARGER沖入 SAVE ROOM

重要串咀.話我地44就勁
有種就玩8V8

如果要玩8V8,我諗我地冇問題
只是睇你得唔得牙
我地要叫8個朋友仔有幾難
問題係你有冇8個朋友仔感多牙
一間冇就真係唔知點好啦

真係要小心D衣個人"牛大力"

کaþKa

大力哥 見到就入黎 留msn 我同挑8v8啦
你話我4v4勁
咁我就同你挑8v8啦
比你見到安全室當我地輸

路過,,原來ra你走左去打字-3-,,證人""

牛大力
【別名】豬腳笠,山蓮藕,金鐘根,倒吊金鐘,大力薯

【來源】為豆科崖豆藤屬植物美麗崖豆藤 Millettia specisoa Champ。,以根入藥。全年可採,以秋季挖根為佳。洗淨,切片曬乾或先蒸熟再曬。

【功能主治】補虛潤肺,強筋活絡。用於腰肌勞損,風濕性關節炎,治肺熱,肺虛咳嗽,肺結核,慢性支氣管炎,慢性肝炎,遺精,白帶

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-11-6 18:52 發表
牛大力

【來源】為豆科崖豆藤屬植物美麗崖豆藤雞血藤 specisoa冠軍。,以根入藥。全年可採,以秋季挖根為佳。洗淨,切片曬乾或先蒸熟再曬。

【功能主治】補虛潤肺,強筋活絡。用 ...
佢係中藥.我就煮左佢來食
کaþKa

引用:
原帖由 wookayan 於 2010-11-6 18:53 發表

佢係中藥.我就煮左佢來食
good suggestion
引用:
【來源】為豆科崖豆藤屬植物美麗崖豆藤 Millettia specisoa Champ。,以根入藥。全年可採,以秋季挖根為佳。洗淨,切片曬乾或先蒸熟再曬。

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-11-6 18:52 發表
牛大力

【功能主治】補虛潤肺,強筋活 ...
我真係要讚下你先,你有料做起底組!!!xd

講講下變左中藥(雖然同名)

...........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 wai621 於 2010-11-6 19:08 發表
...........
睇下例一 :lol
PO霖/DaDa

我岩岩都開左個po話佢...勁乞人憎..

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

佢話挑我8打8牙,我好驚牙點算牙T^T

個牛大力成日跑online
又成日講粗言穢語鬧人
唉~~

個個都唔係好鐘意佢
希望D ADMIN見一次KICK佢一次
کaþKa

16 12
發新話題