49 1234
發新話題

[原創] 最腦地方自貼活動,由貼圖區及吹水區合辦...

[Close]

最腦地方自貼活動,由貼圖區及吹水區合辦...

大家祇要將屋企或辦公室自己用梗的電腦貼上,貼圖版主就會加分,月底我地會將圖片選出最好果十位由網友投票,冠軍可得20分,亞軍10分,季軍5分

我先自貼,版主記得加我分...

請到吹水區討論...

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=31200&page=1&extra=page%3D1

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好我又貼~
睇唔晒既CLICK去張圖到睇啦~
夜景

日景

File server + Router + printer

裸跑

細機

回復 #2 amdhorus 的帖子

呀哥你做乜貼埋我部腦呀\++/

引用:
原帖由 rangerbugs 於 2007-6-19 14:13 發表
呀哥你做乜貼埋我部腦呀\++/
咪又係我送比你既@@

活動要推佢一把先...

支持一下好了

前幾個月影落..新相要遲d先有

alan大都黎支持
多謝多謝

我1年前間房..好掛住舊時間房呀

大家的電腦放得都井然有序,井井有條,再看看自己的...慚愧

還有..俊哥你的OS是甚麼?看不清 = =

回復 #8 七色の明日 的帖子

女仔房,果然唔同d

我地男仔要檢討下

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2007-6-19 21:32 發表
女仔房,果然唔同d

我地男仔要檢討下
張台果部紅色係咪N機?

引用:
原帖由 williamkhw 於 2007-6-19 21:30 發表
大家的電腦放得都井然有序,井井有條,再看看自己的...慚愧

還有..俊哥你的OS是甚麼?看不清 = =
IE6 + VM with vista + window XP sp2 部機差d會唔識郁

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2007-6-19 23:55 發表

IE6 + VM with vista + window XP sp2 部機差d會唔識郁
識郁既電腦

無聊的一帖.....

普通電腦一大部  =]

49 1234
發新話題