19 12
發新話題

支持╭DeviL★WiNG 落台的入

[Close]

支持╭DeviL★WiNG 落台的入

呢個版主=無能

1.禁止言論自由
2.跟本就係pein團d fd人地一話禁就禁
只聽pein團意見.大家都無同意過...
3.其實版主佢自己成日彈機.先開呢個虧則.

我第一個支持你

分身迷嘈啦....你唔知我地同佢地團有過節?

佢唔做咁你做lor  仲有講就光明正大 d啦

笑左...
搵個分ac叫人落台!
系就用反正ac啦
少少野都淆b
第2個覺得呢個版主算系甘
你有比個意見??

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 18:24 發表
分身迷嘈啦....你唔知我地同佢地團有過節?

佢唔做咁你做lor  仲有講就光明正大 d啦
米系...最僧人要嘈
又要用分ac
淆就吾好嘈啦

回復 2# 的帖子

好明顯系分身咯.

開post個個先係最明顯  係分身

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 18:34 發表
開post個個先係最明顯  係分身
分分中樓主同小心雞出沒系同1個人

我十分之唔同意!!!~~
因為我識版主-v-
只係我用左呢個帳....版主唔知我是who=]

既然版主係fd~~點都撐你既=]
---------------------------
樓主~~~想開始罵戰~~請出句聲~~~

------((我無任歡迎)---------

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 18:42 發表
我十分之唔同意!!!~~
因為我識版主-v-
只係我用左呢個帳....版主唔知我是who=]

既然版主係fd~~點都撐你既=]
---------------------------
樓主~~~想開始罵戰~~請出句聲~~~

------((我無任歡迎)--------- ...
系fd睇既版 開始罵戰- -
你系得既

更係啦~~wing又唔知我係邊個~~~
最多開新ac姐=]
正身唔會係到嘈啦係咪先=]""

其實版主唔應該禁止POST走場 因為平時開貼的人.唔計人地走場/無品呢.真係極小人開貼.
禁埋POST走場的話.會變到好冷清

純屬意見.歡迎討論

引用:
原帖由 ღSnsd.英〞 於 2010-11-5 19:07 發表
其實版主唔應該禁止POST走場 因為平時開貼的人.唔計人地走場/無品呢.真係極小人開貼.
禁埋POST走場的話.會變到好冷清

純屬意見.歡迎討論 ...
已經更新了...!

引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2010-11-5 19:08 發表

已經更新了...!
唔好意思無睇到
同埋想問如果人地入左黑名單會唔會封號啊/禁言果D??

引用:
原帖由 口也屎啦 於 2010-11-5 18:20 發表
呢個版主=無能

1.禁止言論自由
2.跟本就係pein團d fd人地一話禁就禁
只聽pein團意見.大家都無同意過...
3.其實版主佢自己成日彈機.先開呢個虧則.
引用:
原帖由 小心雞出沒 於 2010-11-5 18:21 發表
我第一個支持你   
只可說 世上膠子何其多^^
♥R0sE↗王道

19 12
發新話題