發新話題

細細粒串人好冇品

[Close]
你玩呀人地都關貼啦你仲開=.=

要我答咩...你講多次啦要我答的話.......2打2/3打3  會放rp的

我唔識佢但我識細細....都話左啦你幫佢我幫細細....你要話我咁係叫答咀..我冇野好講

仲有我都冇話過你唔答得咀...我只係話你冇資格話人冇品 only  

你都冇品啦仲講咩人冇品姐? 冇品野有好多....走場係其中之一ok?

咁我又反問下你啦...點解你有資格講佢冇品??

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 18:06 發表

放rp~我輸緊~~
新手同你個有團既玩-v-
唔輸就難.......
你又想認威威-v-?
有團一定勁>?   玩火影為左win?  我要認威威?

引用:
原帖由 強西 300 於 2010-11-5 18:15 發表

我有咁造個你咩
我都唔係同你講  一開始就係ge 不過慢慢就唔係

我一向都係同佢講  係你自己唔知姐

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 18:19 發表

你仲有一項未答

點為止冇品=]???

------------------
因為我有言論自由=]
死撐成功xD
冇品野有好多....走場係其中之一ok?

你認左走場啦......咁迷冇品lor  仲有好多不過唔想講要講點為止冇品 1日都講唔完啦

我話冇品人話人冇品  我本人覺我好可笑...

咁姐係暗示你都冇品啦仲話人冇品?    我幾時  間接講左細細無品呢?

細細走場有rp指正佢咁我迷話佢冇品lor  is ok  我問下你啦  問埋大家  走場唔叫冇品??

我迷講左lor

細細走場有rp指正佢咁我迷話佢冇品lor  is ok  我問下你啦  問埋大家  走場唔叫冇品??

你有冇睇架

有RP指樓主姐=]
但佢一樣冇變係無品OK??=]

唔係幾明

呢d要睇情況架.....人地有冇話細細先...人地係迷狂汁先......如果人地講野先咁細細話返佢呢d正常  唔係挑釁  

挑釁同走場比  我本人覺得走場更加冇品lor  人地挑釁你 大可以唔理

仲有細細呢d係迷叫挑釁真係要睇返rp先知

汁人都係一種唔係太好ge行為.....雖然我次次都係汁....不過2家我改緊

發新話題