發新話題

細細粒串人好冇品

[Close]
引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 18:14 發表

有團一定勁>?   玩火影為左win?  我要認威威?
讚好

引用:
原帖由 強西 300 於 2010-11-5 18:15 發表

我有咁造個你咩
我都唔係同你講  一開始就係ge 不過慢慢就唔係

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 18:16 發表

我都唔係同你講  一開始就係ge 不過慢慢就唔係
sor,下次講清楚d

我一向都係同佢講  係你自己唔知姐

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 18:12 發表
我唔識佢但我識細細....都話左啦你幫佢我幫細細....你要話我咁係叫答咀..我冇野好講

仲有我都冇話過你唔答得咀...我只係話你冇資格話人冇品 only  

你都冇品啦仲講咩人冇品姐? 冇品野有好多....走場係 ...
你仲有一項未答

點為止冇品=]???

------------------
因為我有言論自由=]
死撐成功xD

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 18:18 發表
我一向都係同佢講  係你自己唔知姐
我都知你一直同緊我講-3-
估唔到會有誤會囉-3-

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 18:19 發表

你仲有一項未答

點為止冇品=]???

------------------
因為我有言論自由=]
死撐成功xD
冇品野有好多....走場係其中之一ok?

你認左走場啦......咁迷冇品lor  仲有好多不過唔想講要講點為止冇品 1日都講唔完啦

引用:
原帖由 ●PinK_x小新 於 2010-11-5 18:06 發表

紅字重點
我幾時有激勵人走場呢@@?
要求版主禁佢言
咁就要禁言-3-"
開新AC講過又點話=]
你間接激勵了~~~
你同意版主講既新野~~
你去番版主講野果到睇番啦=]

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 18:21 發表

冇品野有好多....走場係其中之一ok?

你認左走場啦......咁迷冇品lor  仲有好多不過唔想講要講點為止冇品 1日都講唔完啦
咁你間接講左細細無品~~
IS OK??
---------
冇品=走場.....
不如你講哂佢啦xD~~~~(講笑)

封左貼都仲開a_a wing做野啦 而家人地當你無到啵 繼續鎖繼續開 明挑起罵戰

我話冇品人話人冇品  我本人覺我好可笑...

咁姐係暗示你都冇品啦仲話人冇品?    我幾時  間接講左細細無品呢?

細細走場有rp指正佢咁我迷話佢冇品lor  is ok  我問下你啦  問埋大家  走場唔叫冇品??

我唔識佢但我識細細....都話左啦你幫佢我幫細細....你要話我咁係叫答咀..我冇野好講

仲有我都冇話過你唔答得咀...我只係話你冇資格話人冇品 only  

你都冇品啦仲講咩人冇品姐? 冇品野有好多....走場係其中之一ok?

咁我又反問下你啦...點解你有資格講佢冇品??

咩黎-V-???
你話冇品野有好多.....走場是一項~~
即細細同樣冇品=]

有RP指樓主姐=]
但佢一樣冇變係無品OK??=]

我迷講左lor

細細走場有rp指正佢咁我迷話佢冇品lor  is ok  我問下你啦  問埋大家  走場唔叫冇品??

你有冇睇架

有RP指樓主姐=]
但佢一樣冇變係無品OK??=]

唔係幾明

你唔明我講咩-3-"

我話你果句: 走場=冇品
我又想問下~~一比人殺左講d挑釁性說話~~唔叫冇品??
最記得一句 : 你收x啦~廢物汁到我就算嬴?單挑啦...等等....
唔洗唔認~~我最深刻就呢句野~!!!
因為新手場多左個你咁既  -(神手)

上一個post我講左細細已有此事

挑釁叫有品嗎=]??

發新話題