32 123
發新話題

細細粒串人好冇品

[Close]

細細粒串人好冇品

我打左幾次火影,佢話9我走場垃圾
又冇rp,之後唔夠我講又話我小學 雞
e+係網吧,冇鐘咪走場,之後見倒個fd來左
咪+鐘打,之後又比人話吹水走場9
細細粒做場主又踢我
我打左火影2日都冇見佢
想場主踢走我
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=311067&extra=&page=1

你玩呀人地都關貼啦你仲開=.=

囧咀~~岩岩封左回復~~
又開番~~咁鬼利害-3-"

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 17:59 發表
佢話,您的信箱已滿,在閱讀短消息前必須刪除一些不用的信息
所以刪除左

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 17:59 發表
你仲未答我問題啊~~
答我先啦pkpkpk

-------
你幾時搵我玩都is 冇問題~~
但係我跟樓主一樣~~1個月之後先同你正式pk=]
苦練InG
---------
●PinK_x小新
你先最邪惡
你激勵火影走場風氣~~~
衰人黎架>-<

版主可唔可以ban左佢
Because of you

要我答咩...你講多次啦要我答的話.......2打2/3打3  會放rp的

引用:
我重復我要問既野=]
咁你再答我~~: 樓主我fd~你又唔識樓主~~
咁點解你又答得咀??
我有話你係玩過時話人冇品咩....我係講你有咩資格話人冇品姐 你係論壇講同玩過時講 冇分別架wow 都係有講人冇品  仲要係冇同人玩過ge情況下   都係個句就算玩過一兩場都唔會知道啦係迷先
你係要咁講我冇辦法~~~
如果你係要我答~~我可以話
點解我冇資格講佢冇品??
如果你真係咁叻仔既~~答我囉=]
你再答~點為止冇品??
----------
以上=]

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 18:04 發表
要我答咩...你講多次啦要我答的話.......2打2/3打3  會放rp的
放rp~我輸緊~~
新手同你個有團既玩-v-
唔輸就難.......
你又想認威威-v-?

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 18:05 發表

我重復我要問既野=]
咁你再答我~~: 樓主我fd~你又唔識樓主~~
咁點解你又答得咀??
我有話你係玩過時話人冇品咩....我係講你有咩資格話人冇品姐 你係論壇講同玩過時講 冇分別架wow 都係有講人冇品  仲要係冇同人玩過 ...
你邊個扮我fd

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 18:02 發表

你仲未答我問題啊~~
答我先啦pkpkpk

-------
你幾時搵我玩都is 冇問題~~
但係我跟樓主一樣~~1個月之後先同你正式pk=]
苦練InG
---------
●PinK_x小新
你先最邪惡
激勵火影走場風氣~~~
衰人黎架>- ...
紅字重點
我幾時有激勵人走場呢@@?
要求版主禁佢言

我唔識佢但我識細細....都話左啦你幫佢我幫細細....你要話我咁係叫答咀..我冇野好講

仲有我都冇話過你唔答得咀...我只係話你冇資格話人冇品 only  

你都冇品啦仲講咩人冇品姐? 冇品野有好多....走場係其中之一ok?

咁我又反問下你啦...點解你有資格講佢冇品??

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 18:06 發表

放rp~我輸緊~~
新手同你個有團既玩-v-
唔輸就難.......
你又想認威威-v-?
有團一定勁>?   玩火影為左win?  我要認威威?

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 18:12 發表
我唔識佢但我識細細....都話左啦你幫佢我幫細細....你要話我咁係叫答咀..我冇野好講

仲有我都冇話過你唔答得咀...我只係話你冇資格話人冇品 only  

你都冇品啦仲講咩人冇品姐? 冇品野有好多....走場係 ...
我有咁講個你咩

32 123
發新話題