發新話題

- ★★`L4D2 M群..歡迎新手老手*

[Close]

- ★★`L4D2 M群..歡迎新手老手*

[email protected]

歡迎新手老手都黎呢個M群
目的只係又想識多d fd 齊
但又吾想入街場 想大家一齊玩..

無論你玩開VS又好 COOP又好
都可以黎 最緊要你肯玩 肯出聲..
入到黎吾好吾講野 又吾一齊玩就得=]
官方圖同非官方圖都玩..

最後遊戲過程中 不要出現鬧交
每個人曾經都係新手..一出世吾係識打機..
所以請大家入得呢個群 尊重自己 尊重別人!!
VS者打輸了 不要出口成髒..
如果係咁呢個m群吾歡迎你..

如果自問真係勁既 可以教導一下其他新手的..
等其他新手學習一下 ..但請記得態度好一點
要記住..吾係個個都可以打得叻..

亦希望大家如果+了M群 不忘也回覆一下 把帖推一推..

125人

目前版本 :
2.0.4.8

已加
..
[img][/img]

之前加了
沒有

目前版本 : 2.0.4.2/2.0.4.5

樓主是否要更新 ?
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

總覺得呢類M群好「小圈子」FEEL ! 點解唔善用 vLan 既聊天窗呢 ? (雖界面上仍有待改善)

M群一員 推貼推貼 RDiver 如果我地M群小圈子,你地果一個M群叫咩,你自己成日係群到串人,問你野又用一D唔想答人的語氣,唔出聲又話要踢人,人人都好得閑架咩。好心你改善下啦。

引用:
原帖由 zxcvbnm223 於 2010-11-7 12:04 發表
如果我地M群小圈子,你地果一個M群叫咩,你自己成日係群到串人,問你野又用一D唔想答人的語氣,唔出聲又話要踢人,人人都好得閑架咩。
首先 , 以上回覆只反映個人意見 , 並非惡意中傷 , 請勿誤會 .

關於你既回覆內容 :

你的確曾經本群既一分子 , 詳情不便多提 . 如果你認為我無理串人 , 咁你就大錯特錯了 , 事實上反映對方確有不少有待改善既地方 , 最常見既就係「伸手」行為 . 正所謂「不入虎穴,焉得虎子」, 好多本群成員都係咁培訓出黎 .

唔出聲就踢人 ? 一個長期潛水既成員 , 反映佢重視M群以及L4D2既投入程度 , 我既M群並非為「路人」而成立 , 而係一班熱愛 L4D2 既玩家以及專才而存在 .

回復 7# 的帖子

rd基本上真係有問必答 只係一D"膠"問題佢唔答
加上有邊個唔使做自己野 rd佢都係抽時間出黎奉獻vlan
咁你基本上要一星期on一次,溝通下都好 唔一定要落場玩,係唔係先
但你自己都要注重番自己D語氣
http://i1230.photobucket.com/albums/ee500/john87x1/MLogo_John02.jpg

好笑到,我問佢點解會玩dlc會出左engine error ,佢話呢個問題我答左好多次,唔信問下其他人,一個長期潛水既成員,我日日都有on,但同你地無野傾,又話我唔出聲笑哂,長期潛水,考試果時又係長期潛水,甘你想我點,"膠"問題有關玩唔到的問題係"膠"問題?注重番自己D語氣係邊個要注重番自己D語氣先。

回復 9# 的帖子

好似你依家咁唔牙理智 咪要注重番自己D語氣lo
唔通就咁裝game 裝完唔裝update/crak入唔到game 我地都要答咩
當然我地都有唔岩 但唔該記住我地只係義工,唔係一定要答你問題
http://i1230.photobucket.com/albums/ee500/john87x1/MLogo_John02.jpg

好了 -___-"
大家一人少句
唔好偏離主題

我新手,請多多指教

=.=可吾可以吾好係我個帖鬧交

莎姐sorry呀

[好似你依家咁唔牙理智 咪要注重番自己D語氣lo] 笑點所在
[唔通就咁裝game 裝完唔裝update/crak入唔到game 我地都要答咩] 我有講到我問過關於咩問題,唔該留意下,除非你係文盲
[當然我地都有唔岩 但唔該記住我地只係義工,唔係一定要答你問題] ;P 笑點所在;P

我記得我入群之前有見過一句野 (有問必答)(係群未轉名之前個貼),如果你地班人覺得自己無咩問題我無野好講,但係我估街外人唔習慣你地果D所謂 ;P "有善同埋幫人改善的話語" ;P 都係會好似我甘樣,仲有我個fd仲係係m群

2010/11/7  下午 01:56:46  M群- L4D2.ExpEdition 原來佢係出 L4Dmaps 地圖介紹 post 個樓主
2010/11/7  下午 01:57:26  M群- L4D2.ExpEdition 不滿你搶佢功...
我唔知係邊果講,但係佢甘講令我十分不滿同憤怒

發新話題