發新話題

細細粒串人好冇品

[Close]
開火影罵戰專區 ??? 冇野呀???火影風氣你地唔係唔知架啦...開左我諗1日就有百幾個post啦 咁你地姐係助長罵戰風氣

火影區成班得把口
Because of you

老田同火影佢d人宣戰呀   

係我唔忍啦同佢打過

火影區成班得把口 x2

死草,係人地條仔就出黎撐佢!

ps:我只係路過的路人~

你講清楚d  係香草呀

吾好亂講先得-___-'吾系我條仔.
不過個強西300潛左水甘好似-.-'
幾版野拉.吾見佢出下聲@@'得個外人出聲.
吾系通系佢黎@@?

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-4 16:30 發表

第1:我講左係 係可以當睇唔到~~~
你係要睇我冇計令你唔睇~~
仲有~~on__ __(2個英文字黎) 我係講on the fortissimo
你唔識唔知就唔好嘈好話on(嘟)啦唔該~~

第2 :我的確唔係話好識你~~~但係見過你~~
你玩火影比人殺 ...
這麼多廢話但沒有証明 也是一隻會吠的小狗
Because of you

人地淆低......又要出聲.....出完又要打句可以當睇唔到....咁你打來做咩呢...唔係好明lor

其實呢串人果d叫冇品咁走場果d叫咩???
你走場預左比人踢 咁請你唔好打打下走場
我同你玩過幾場你都係走場既 見到你唔係串咁簡單架喇
話人無品之前你諗下自己有無品先啦 唔該
你真係要走棧下

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-4 23:09 發表

佢出左名冇品~____
又on__ __~~唔洗理佢架啦~~ 呢句咩來的.. 你未同佢玩過又知人出左名冇品 ? 神手^^你冇話人冇品..?  我係迷要笑?難道你又聽返來?好勁lor你  就算一兩場都冇可能知人出左名啦..聽返來呀??

我 ...
{又on__ __~~唔洗理佢架啦~~ 呢句咩來的.. 你未同佢玩過又知人出左名冇品 ? 神手^^你冇話人冇品..?  我係迷要笑?難道你又聽返來?好勁lor你  就算一兩場都冇可能知人出左名啦..聽返來呀??

我話你走場唔知真唔真..加上你都認左你走場啦姐係真啦  叻仔}

on__ __呢句~~唔該你個文盲去番#12 到睇番意思~~~
唔知學人出風頭~~利害=]
出風頭之餘又要問人咩意思""唔比個gd你對我自己唔住=]

唔該你個文盲~~再睇一次#12
我講 : 我同佢玩果陣~~冇講過佢冇品~~
#25 再次提及~~!!!!!!!!!
同佢玩果陣~~~跟~~論壇唔通你分唔清????智力有問題嗎=]?

至於你笑唔笑~~低能既都答到你~~~
幼稚園d小朋友~~小學d小朋友~~
都高智商過你......
你自己笑唔笑~~自己唔知架=]??要問人先比笑=]???
你果然係一個in__ ______者~~(英文黎~~自己估=])

正如你所講~~你聽番黎=]
咁我又講番~~對~~=]我是聽番黎的xD

我點解要無啦啦自認走場先=]??
我#25講左個大前提~~~你自己唔睇就唔好in __ ______ 咁講你呢句啦=]
(文盲)請自己去番#25搵大前提~~!!!!!!

{細細粒錯咩先.....話佢走場...佢都認左啦...正如你講人係有自由踢迷踢lo}

我明白錯就真係唔係好錯.....走場~~我相信好多人都走過~~
但係我係#12 講左點解我要講
細細粒 !!!
唔該你個
雞眼睇清楚dd啦=](借喻)
我有話佢冇認=]???佢認左自然好=]
"我冇講過佢唔踢得人囉=]"咪自己作一句上黎啦=]"

{場主都講左佢有+鐘  如果係走左場先加有咩用呀}

你打錯字唔係場主~~係樓主=]--呢句只係提醒你~~不作話題!!!
樓主已經講左~~佢唔夠鐘~~走左場先有fd黎 ...fd黎左先加鐘有問題=]??
唔通樓主有超能力知道幾時有fd黎=]???
{{冇鐘咪走場,之後見倒個fd來左
咪+鐘打,之後又比人話吹水走場9}}}

咁你又有咩資格答個咀埋黎先難道你又識佢??<----呢句係我提問你先~~唔該請你回答=]
我係第一個回復者~~
好似係你答個咀埋黎先~~~
你有咩資格話係我答咀先????

你又點{人}知我係咩人呀  講幾句就知咁強呀   細細廢...唔好拿我來同佢講 ok?
唔該你睇清楚~~~
我話: 我就知你就好似個 細細粒 d人
你都留意左係 d人~~
我有話明白你??我有話知你邊個=]??    真好笑=]

你答咀就預左有罵戰爆發ge心理準備啦

你冇睇#25???
我話左 但係嬴果一方一定會放上黎~~~
講三講四~~果時又一大個罵戰爆發~~~
關我預左既問題????    真搞笑=]

{{人地想玩咪玩囉~~~關你事=]??呢句就暗示你做d野不負責任啦 你ge意思同我仲意咁做呀!你吹咩?你咬我食呀?  有咩分別??  你估得你1個人玩呀???}}}}}

-----呢句就暗示你做d野不負責任啦 你ge意思同我仲意咁做呀!你吹咩?你咬我食呀?  有咩分別??  你估得你1個人玩呀???}}}}}----

呢句只係你自己作出黎~~   
我意思係話 想玩就玩  關你事=]??

你有意思上既誤會~~唔該你更正=]

--------------------------------------------

漏左句tim....
正如你一樣你幫樓主...我幫細細....why唔得先....1個人講野一定有支持同唔支持架啦  我識佢..我覺得佢低幫
我支持細細又點

第一: 我冇話唔得""你唔好又作d野出黎=]唔該!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
第二:你話你支持佢又點""你問我既~~我唔知點答你....
因為你支持細細  加句又點~~~(問題錯誤
)

你一句又點  證明緊你問d咩呢=]?

-----------------------------------
我發現左個問題~~~同你講野冇得講=]
根本講唔嬴你~~~
因為你太鐘意作野出黎講=]
唔該你改改呢個習慣=]

講左2次~~#12同#25
你都一樣冇答過我既問題....
定係你唔識點答=]?????

要睇眼科醫生嗎????????????

引用:
原帖由 MarTin_FoR 於 2010-11-5 11:02 發表

這麼多廢話但沒有証明 也是一隻會吠的小狗
你也是~~
只會路過講幾句的....
小狗=]DoG

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 14:35 發表

{又on__ __~~唔洗理佢架啦~~ 呢句咩來的.. 你未同佢玩過又知人出左名冇品 ? 神手^^你冇話人冇品..?  我係迷要笑?難道你又聽返來?好勁lor你  就算一兩場都冇可能知人出左名啦..聽返來呀??

我話你走場唔知真唔真. ...
你有問題架?我係針對你話人出名冇品 呢幾個字....唔係on____   文盲...都唔知你盲定我盲 lor

我有話你係玩過時話人冇品咩....我係講你有咩資格話人冇品姐 你係論壇講同玩過時講 冇分別架wow 都係有講人冇品  仲要係冇同人玩過ge情況下   都係個句就算玩過一兩場都唔會知道啦係迷先

第5 : 我就唔信你冇走過場~~~*(我先唔講話你走唔走場先)*
但係正如樓主講佢新手~~走場既你 大可以唔受佢玩....
走場~對....我試過~~走得好爽tim....=]   仲有  我話我走場~~~對~~~我走過

咁你2家係迷認你走場先?  我唔理你個大前題係咩啦  仲之你就認左自己走場   走場=冇品

仲要走得好爽.  更加冇品......冇品ge人話人冇品  我本人覺得好可笑....

我係第一個回復者~~
好似係你答個咀埋黎先~~~

你有咩資格話係我答咀先????

個樓主開post講野係想更正細細d野  咁關你咩事  難道你呢d唔係叫答咀?  好聽d迷叫回復lor  唔好聽迷叫答咀lor==

你話: 我就知你就好似個 細細粒 d人
你都留意左係 d人~~
我有話明白你??我有話知你邊個=]??    真好笑=]

我就知你/你地
個你/你地  呢個字係迷指我先...如果唔係咁你姐係一直都唔係同我講野...咁我冇野好講...但係你引用我 難道唔係同我講野?

如果係.....你迷姐係話緊我lor    都係個句你話我好似細細d人咁 ....你點知先?  何謂細細粒 d人先?

好啦最重要都係個句   我講ge野係針對你話人冇品呢幾個字....... 其它個d野唔同你講落去  

佢出左名冇品~____
又on__ __~~唔洗理佢架啦~~~

我的確唔係話好識你~~~但係見過你~~
你玩火影比人殺果時~~~我記得你講左幾句挑釁性既說話~~~
你講左咩我就唔講出黎啦~~~

呢幾句姐係話你可能同佢玩過一兩場啦.....一兩場點知人地出左名冇品?  難道聽返來?

如果你都係聽返來咁你有咩資格話我傻仔kai兜???

唔該你簡答啦..........答我點解會知人出左名冇品  

引用:
原帖由 細細粒l3 於 2010-11-4 23:01 發表
算吧拉.我做埸主.見到走埸狗踢佢都有問題既我無野講@@'
話人走埸.有問題.叫串? 甘條友叫我收皮依樣果樣叫咩.?
首先.我淨系話過佢走埸狗.冇串過佢其他.之後條友自己系甘講.
又話咩冇rp就收皮拉果d.見佢甘串我咪叫佢挑 ...
冇rp收皮
冇rp話我走場9
我打左火影2日都冇見個你
咁冇品,你都係想我比人踢

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 15:39 發表

你有問題架?我係針對你話人出名冇品 呢幾個字....唔係on____   文盲...都唔知你盲定我盲 lor

我有話你係玩過時話人冇品咩....我係講你有咩資格話人冇品姐 你係論壇講同玩過時講 冇分別架wow 都係有講人冇 ...
咁不如講你自己講野唔清唔楚啦~~~
佢出左名冇品~____
又on__ __~~唔洗理佢架啦~~ 呢句咩來的.. 你未同佢玩過又知人出左名冇品

你依句~~我正係知你問呢句咩來的..
點知你問d咩~講野又唔清楚~~
你話文盲??你九唔答八就真~~~九唔答八你知點解??我估你都係唔知~~
係話人講野唔清楚~~牛頭唔答馬咀啊~~好似你咁囉~~~

okok~~~答左你個問題先~~~~
唔該你簡答啦..........答我點解會知人出左名冇品

我的確唔係話好識你~~~但係見過你~~
你玩火影比人殺果時~~~我記得你講左幾句挑釁性既說話~~~
你講左咩我就唔講出黎啦~

我係第4頁講左~~~你可以睇番架"
文盲...都唔知你盲定我盲 lor~~引用番你果句

我有話你係玩過時話人冇品咩....我係講你有咩資格話人冇品姐 你係論壇講同玩過時講 冇分別架wow 都係有講人冇品  仲要係冇同人玩過ge情況下   都係個句就算玩過一兩場都唔會知道啦係迷先

你係要咁講我冇辦法~~~
如果你係要我答~~我可以話
點解我冇資格講佢冇品??
如果你真係咁叻仔既~~答我囉=]

我唔理你個大前題係咩啦  仲之你就認左自己走場   走場=冇品
仲要走得好爽.  更加冇品......冇品ge人話人冇品  我本人覺得好可笑

你唔理我講野既大前提~~
你就唔洗講咁多啦~~人地講咩你都唔明~~in __ ______??
我認又點??你話走場=冇品~~
你已經間接講明 細細粒無品 啦~~
我講走得爽~~只係用中文修詞手法~~
你未學過中文????

你再答~點為止冇品??
係你答啊....!!!

個樓主開post講野係想更正細細d野  咁關你咩事  難道你呢d唔係叫答咀?  好聽d迷叫回復lor  唔好聽迷叫答咀lor==

你都知係更正佢d野=]?

咁就得啦~~前幾日的確唔關我事~~
但係回左~樓主已經係我朋友~~
岩岩先同佢玩完~~~
答咀??我同我fd講野叫答咀囉~~~好笑~~笑大人把口tim啦~~~

依家好似係你答咀就真=]~~
咁你再答我~~: 樓主我fd~你又唔識樓主~~
咁點解你又答得咀??

個你/你地  呢個字係迷指我先...如果唔係咁你姐係一直都唔係同我講野...咁我冇野好講...但係你引用我 難道唔係同我講野?

明顯講緊你啦~~你只打一句係咪同我講緊野咪得囉~~
你打幾句多咁多只字~~作文作字數??

如果係.....你迷姐係話緊我lor    都係個句你話我好似細細d人咁 ....你點知先?  何謂細細粒 d人先?

我不嬲講緊你囉~~我話你好似細細d人~~
咁都唔明??
你都講左~~有正反2方啦~~
明未啊??

如果你都係聽返來咁你有咩資格話我傻仔kai兜???

講左啦~~我聽番黎你個名係傻仔kai兜啊~~
你睇清楚先啦~~隻眼又有問題~~
擔心你有冇睇眼科tim啊~~

中文結構都唔識~~唔講唔知
仲以為你真係in __ _____仔

請你答番我d問題~~~~

引用:
原帖由 細細粒l3 於 2010-11-5 10:47 發表
吾好亂講先得-___-'吾系我條仔.
不過個強西300潛左水甘好似-.-'
幾版野拉.吾見佢出下聲@@'得個外人出聲.
吾系通系佢黎@@?
一日都叫潛水

發新話題