58 1234
發新話題

細細粒串人好冇品

[Close]

細細粒串人好冇品

我打左幾次火影,佢話9我走場垃圾
又冇rp,之後唔夠我講又話我小學 雞
e+係網吧,冇鐘咪走場,之後見倒個fd來左
咪+鐘打,之後又比人話吹水走場9
細細粒做場主又踢我

佢出左名冇品~____
又on__ __~~唔洗理佢架啦~~~
最多唔同佢玩~~入其他場囉~~~
又唔係得佢一個同得你玩...
佢話得你on__你可以唔釆佢55~~

(請勿sm串)-----講事實

不喜 - 可當睇唔到

我都有份踢你係咪我又冇品
Because of you

係佢叫你踢我

引用:
原帖由 強西 300 於 2010-11-4 14:31 發表
係佢叫你踢我
我本身都想踢你
Because of you

又係佢叫你講

話您走埸就叫冇品-_-?
事實吾怕講.串您吾起.?
叫您接挑又吾敢接-__-'?
依家開post話我串您.?您傻定有病.?

re#2 我出名冇品.?笑.定系佢系您fd.同您3吾識7黎屈我.?
         邊個on嘟.自己心照拉=]

串人唔叫冇品咩
有冇rp
冇就收皮啦
你話我走場
自己心照拉
都唔知邊個傻仔
我一早話左我廢+
挑完比你串不如唔好挑

re#2得q行屈你咩
自己點係有人知
點講都冇用
我都唔知佢邊個

之後係咁話開post放我走場rp
點知得個吉,吹水吹好d
我打左火影2日第一次見你

不予置評

引用:
原帖由 細細粒l3 於 2010-11-4 15:25 發表
話您走埸就叫冇品-_-?
事實吾怕講.串您吾起.?
叫您接挑又吾敢接-__-'?
依家開post話我串您.?您傻定有病.?

re#2 我出名冇品.?笑.定系佢系您fd.同您3吾識7黎屈我.?
         邊個on嘟.自己心照拉=] ...
第1:我講左係 係可以當睇唔到~~~
你係要睇我冇計令你唔睇~~
仲有~~on__ __(2個英文字黎) 我係講on the
fortissimo
你唔識唔知就唔好嘈好話on(嘟)啦唔該~~

第2 :我的確唔係話好識你~~~但係見過你~~
你玩火影比人殺果時~~~我記得你講左幾句挑釁性既說話~~~
你講左咩我就唔講出黎啦~~~
如果你話放replay ~ 我係冇....因為我唔知會有今日呢件事~~
所以replay就免問了~~~~

第3 :我唔識樓主~~只係樓主講到你咁衰~~~
我突然記得依件事先分享一下.....
如#2我講左 - 不喜 可以當睇唔到.....但係你就拎出黎講....
我就真係冇野講囉~~~你係要講我咪同你講囉....

第4 : 樓主講到明""佢係廢""咁你挑黎挑去 - 樓主都輸架啦~~~
咁你叫人地接挑???人地都輸啦~~挑屎忽咩....?你真係好九唔答八.....

第5 : 我就唔信你冇走過場~~~*(我先唔講話你走唔走場先)*
但係正如樓主講佢新手~~走場既你 大可以唔受佢玩....
走場~對....我試過~~走得好爽tim....=]

但係我可以講樓主走場又點??講到明係新手~~
你咪嘈佢囉~~~你咁神唔走場既~~~
我比個gd你又點話....??
可惜既係你有走過~~~唉唉~~

第6 : 唔係串唔起既關係~~~樓主佢一心一意將你d衰野放上黎....
你可以改~~但係你同佢話挑機果d~~~
明顯表現左你係一個點既人.....
用番你地d言語***心照啦***

引用:
原帖由 強西 300 於 2010-11-4 13:30 發表
細細粒做場主又踢我 ...
大力支持樓主講既野~~~~
不過就此一事~~罵戰即將爆發=]

引用:
原帖由 強西 300 於 2010-11-4 13:30 發表
細細粒做場主又踢我 ...
我講句公道說話啦

明知自己唔夠鐘就冇玩啦.......影響到人就唔好啦.......不喜勿插 唔好成日話人小學 雞啦....

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
場主仲意踢你迷踢你lor  ,我都比人冇理地踢過啦..仲要比人x我啦..玩得比佢勁要比人話媽媽的係迷冇理就自己知啦   不喜勿插

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-4 14:00 發表
佢出左名冇品~____
又on__ __~~唔洗理佢架啦~~~
最多唔同佢玩~~入其他場囉~~~
又唔係得佢一個同得你玩...
佢話得你on__你可以唔釆佢55~~

(請勿sm串)-----講事實

不喜 - 可當睇唔到 ...
   你都係出名冇品個d人來架啦 ...我聽人講...唔知真唔真啦    仲有你都認你自己走過場仲要走得好爽tim

咁你有咩資格話人冇品先

都係個句....同人玩一兩場(冇走場情況下)就知人地有冇品   我只可以話你神過神手

{樓主講到明""佢係廢""咁你挑黎挑去 - 樓主都輸架啦~~~
咁你叫人地接挑???人地都輸啦~~挑屎忽咩....?你真係好九唔答八.....}

佢講佢廢姐你唔比細細廢過佢ge 未打過點知先?...  你真係好九唔答八

58 1234
發新話題