發新話題

LoSeR天下無雙封神榜

[Close]
敝團考人一向非常認真

每位考官準則都不同

我一向認為 實力與個人性格是悉悉相關

只有大哥我先可以輕挑自我

引用:
原帖由 |LoSeR|KL 於 2010-11-4 05:05 發表
平凡雖被取笑為無腦英之王(也許平凡對此稱號非常得意,因為最少是個王),
你搵番你粒巧克力未^.<

支持支持~~~~~~

他的性格暴燥,情緒化,可卻有風趣幽默的一面。有時侯,被人殺了幾次他會不爽,會為了一時之氣要大動干戈:

有時更會為隊友的失勢,而中離掛網;可是在一些關鍵時侯,他又是自告奮勇挺身而出的;
上次崩潰左方.已看到紅字.

好正。
救命
想入似番樣既團。

被人殺了幾次他會不爽,會為了一時之氣要大動干戈.有時更會為隊友的失勢,而中離掛網;
             埃 真係難為我

'Game ID: LoSeR-ShinG / BusYGoInG

2k我堅嬲...名都錯

之前係Easy_gOinG  呢家就BusyCominG

但你果名就將我2個名MAX埋1齊 想點?

引用:
原帖由 BusYcOmInG 於 2010-11-5 22:18 發表
'Game ID: LoSeR-ShinG / BusYGoInG

2k我堅嬲...名都錯

之前係Easy_gOinG  呢家就BusyCominG

但你果名就將我2個名MAX埋1齊 想點?
本人英文水平低 但仍然覺得應該係MIX 而唔係MAX
回頭是憤慨 看不到未來

多謝都冇反而嬲? 信唔信我po你d柒史出黎
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

咁loser 第2任團長係邊個??

回復 56# 的帖子

|LoSeR|Max  阿生
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 |LoSeR|Max 於 2010-11-5 22:30 發表

本人英文水平低 但仍然覺得應該係MIX 而唔係MAX
因為太掛住你呀max ><

所以情急之下打左你名出黎

引用:
原帖由 BusYcOmInG 於 2010-11-6 17:16 發表

因為太掛住你呀max ><

所以情急之下打左你名出黎
除了恥笑 都只有恥笑            
回頭是憤慨 看不到未來

癲.......................
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

發新話題