發新話題

LoSeR天下無雙封神榜

[Close]
昇介紹:     前best團成員,曾於一次網聚與Suki有一面之緣,亦暗示過想加入團隊,

奈何Suki當時眼角高而忽略了啊昇的誠意。

後來參加了Suki的訓練班,當時相比其他考生,啊昇的實力被看低一線,

縱使吃兵穩,其會戰觀念淺導致一直沒被重用。

睇到昇呢段真係睇到喊左出黎      奈何我的誠意被看的出來卻得不到一小個機會呢??????????????????????

偉' 說 (下午 10:47): 佢係幾有心既 我一上親線就問有冇得考 但依家班友係度玩online game 我又準備返工

我由9月2 +牛msn開始
一路問到9月30    得來的答覆就是沒有緣份  .

秋風-  目標

引用:
原帖由 戀星_ZaK 於 2010-11-4 01:47 發表
昇介紹:     前best團成員,曾於一次網聚與Suki有一面之緣,亦暗示過想加入團隊,

奈何Suki當時眼角高而忽略了啊昇的誠意。

後來參加了Suki的訓練班,當時相比其他考生,啊昇的實力被看低 ...
一切都是緣份.

引用:
原帖由 S!nGG. 於 2010-11-4 01:56 發表

一切都是緣份.
當初你說:
這些機會不是你的
畢竟這是緣份嘛

我真係覺得   點解你可以咁刻薄      我而家終於明了
秋風-  目標

沒法改寫既定結尾~~就留待下世紀

支持 支持

引用:
原帖由 戀星_ZaK 於 2010-11-4 02:22 發表

當初你說:
這些機會不是你的
畢竟這是緣份嘛

我真係覺得   點解你可以咁刻薄      我而家終於明了
我家也很溫暖
想要一個屬於自己既團隊
必先要學會賞識
珍惜.........

平凡雖被取笑為無腦英之王(也許平凡對此稱號非常得意,因為最少是個王),

平凡雖被取笑為無腦英之王(也許平凡對此稱號非常得意,因為最少是個王),

唔寫我唔得wo
我係生同方最強既半個徒弟
最快扲官網盃亞軍

當然,有時候他自己成為了趣事
平煩

你門只看見昇在信長界上的成就 卻看不見昇背後在鍵盤上流下的淚

TO昇

夜仔琴晚同某人訓教後變得精神錯亂

回復 31# 的帖子

其實你已經有過幾場內戰測試既機會

但是好事還是壞事呢?

有一兩場表現為大家留下壞印象  加上性格風格考慮  導致好難再有機會

我一直覺得每位現有既隊員都好難得

我一直好珍惜  希望大家可以玩得更開心
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2010-11-4 12:43 發表
其實你已經有過幾場內戰測試既機會

但是好事還是壞事呢?

有一兩場表現為大家留下壞印象  加上性格風格考慮  導致好難再有機會

我一直覺得每位現有既隊員都好難得

我一直好珍惜  希望大家可以玩得更開心 ...
我知我未打過好表現比你地睇

但係我每日每日都不斷升level     每日實力都增長好多

點解冇人欣賞我呢d熱誠   反而為我一兩場狀態飄忽同性格輕挑而放棄我   

講真  我果幾次內測機會同你地loser玩        我覺得你地好可靠      成個地圖存在既唔單止係視野廣大
仲有你地既配合度   令到我幾乎每次突擊都成功   而且經過上次你放血旗比我    我已經明白左隊友原來係咁可靠
令我放棄左以前一對一     單殺    不合群既諗法   
而且我係牛身上學到好多之前未見過既團戰知識             真係好想加入你地呢個大家庭繼續學落去  一齊開心

給個機會考慮我可以麼?

秋風-  目標

反而為我一兩場狀態飄忽同性格輕挑而放棄我
loser的大門一直為志同道合的人開著0.0但既然理念與作風都大相徑庭.何必勉強

發新話題