34 123
發新話題

小佺:走場無問題...gd~

[Close]

小佺:走場無問題...gd~

小佺哥有品到.打到大本都叫re....我地話唔re佢就掛機......佢隊友中期走左場.之後仲話返我地c+走場狗.....
c+之前走過場.你今場隊友走完場.講返c+n年之前走過場....
你隊友(你團)扮斷線走場.可以當無事發生...仲屈返c+鈣...佢今場無走.你就串返佢n年前走過..
無品到....

佢有走場你就放rp.....無品佺
我地見你咁慘31.咪g快d lo..仲話人垃圾..你隊得你死超過30次渣.又殺得小.仲串人.好慘lo

點解ζSc0rpIon團收埋d咁的人......自己團走完場仲講:c+未走過場啦

小佺哥:悶啊...re啦/.31re啦.你地唔g我 爆到主城都仲叫re.原因係悶.話哂時間...咁你不如唔好玩啦...哂時間!!無品到你.不如一開始就咪玩啦.輸就悶.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

哇  一出貼就俾人下載咁多次  
附件 [url=attachment.php?aid=96740]小佺.w3g[/url] (881.39 KB) 2010-10-26 18:48, 下載次數: 7
又要無品wo

點解咁多人睇? 小佺哥咁多fans/狗狗

引用:
原帖由 雷遁.雙切 於 2010-10-26 18:50 發表
點解咁多人睇? 小佺哥咁多fans/狗狗
同意切哥既名言[小佺哥咁多fans/狗狗]

花生

小佺哥回未啊

31我叫RE又RE``你地又GG唔到囉``哂我時間???我隊友斷線囉``我想講囉``

叫re又re ? 咩意思

引用:
原帖由 ★小×佺 於 2010-10-26 19:11 發表
31我叫RE又RE``你地又GG唔到囉``哂我時間???我隊友斷線囉``我想講囉``
斷線?斷邊度啊>? vlan? vlan斷唔會彈架..

引用:
原帖由 ★小×佺 於 2010-10-26 19:11 發表
哇...你都幾識吹...又話唔系自己fd之後佢又可以話俾你聽佢斷線

2個隊友 一齊斷?

引用:
gg唔到? 我都唔想串你..
玩大蛇玩到你咁廢.我真係笑左 殺11死30幾次 好心你咪扮勁;P ;P

回復 9# 的帖子

你應該問斷線果個邊度斷囉``問我做咩姐

gg唔到 就串人廢?  哂你時間你不如唔好玩'

回復 12# 的帖子

我有講過我勁咩?

34 123
發新話題