35 123
發新話題

[轉貼]Lost Planet 2 v1.1升级补丁_SKIDROW+漢化補丁

[Close]

[轉貼]Lost Planet 2 v1.1升级补丁_SKIDROW+漢化補丁

1.1升級+解破:
1.解壓壓縮包運行Setup.exe安裝補丁
2.複製SKIDROW文件夾內的破解補丁到遊戲目錄覆蓋原文件
3.開始遊戲
暫時找不到任何更新內容說明
=.=
下載: http://u.115.com/file/f0935bf4fc

漢化補丁: 本補丁基於英文文本製作,如果出現亂碼請嘗試在launcher菜單欄的“語言”中把遊戲語言改為English

http://u.115.com/file/f2eec811fa

1.1破解+1.1版漢化補丁+一鍵還原3合一工具包(由鴨蛋製作)
下載地址:http://u.115.com/file/f27383117

本人已測試 運行成功能與1.1版連線,希望多一些人在vlan 玩1.1版

頂一下

希望大家更新請不要原地踏步,不是花你很多時間

我倒是想知道到底係有咩理由要我地去更新?
有新衫?新人物?新武器?定係其他?
我地玩b叔的...v1.0已夠我地玩啦...

講簡單d就係請你解釋一下v1.1到底有咩野係絕對值得我地去更新先?

唔需要聯機補丁防止hand game

所有update都係Dedug...
Link都比左你
自己唔想Update唔需要質疑人地點解要Update..

PS.太多固步自封既人真係無辨法..

引用:
原帖由 RyuSuke 於 2010-10-25 17:48 發表
Link都比左你

拍手!!!!

睇多兩日睇下多唔多人更新先 之前更新左成堆場入唔到 搞到重裝game

引用:
原帖由 你同新手玩 於 2010-10-25 22:20 發表
睇多兩日睇下多唔多人更新先 之前更新左成堆場入唔到 搞到重裝game
笑左 個個都好似你甘 睇下點 實無人啦 在坐甘多人 1.1 vs1.1 都入到場  1.1vs1.0更係入唔到 早上先同樓主玩過1-3

今日玩 vlan 已經有一些1.1的玩家和我連線

引用:
原帖由 RyuSuke 於 2010-10-25 17:48 發表
Link都比左你

拍手X2 :victory: :victory: :victory: :victory:

真係唔洗加補丁都開場唔會hand??

引用:
原帖由 wallacejedi 於 2010-10-25 23:54 發表
真係唔洗加補丁都開場唔會hand??
係呀 我試過好幾次

高壓都用得??????????????

回復 13# 的帖子

我都是用4.1g 高壓版安裝的

<===完全無用過1.0
一玩便玩1.1...
1.0 入場會Hang ka ??

35 123
發新話題