20 12
發新話題

[交流] 索隆的左眼是否失明已經不重要了.

[Close]

索隆的左眼是否失明已經不重要了.

可能索隆的左眼是另有能力,
亦可能是失明了,我現在已經不介意了.
這是因為當我想起到布魯克,沒有眼耳口鼻,都可以看東西,吃東西,心中豁然開朗.
索隆失了一隻眼,其實也可以看東西.

兩年後的人物
總是有大量的隱藏實力

佢唔型d, 點搵食
但係我覺得佢搵刀砍天龍人個陣好型 (姐係天龍人搵槍射佢個陣)
我最鍾意就係佢
【心若冰清,天塌不驚】
☆To the world, you may be small   
but to a person, you may be the world★

佢連天龍人係乜水都唔知 緊係照斬啦~.~
WrOnGhOleζawP

講緊佢個陣流出黎既殺氣個個樣型爆
同埋佢地個團d人乜野都唔知既@@
個個都係單純
【心若冰清,天塌不驚】
☆To the world, you may be small   
but to a person, you may be the world★

冇左隻眼仲型仔啦,,實力一定吾少得~

2年過左 大家都好猛料==隱藏左d實力

但係佢都5夠鷹眼打...

佢係601 開左眼拉
Time Wait For No One

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2010-10-25 23:01 發表
佢係601 開左眼拉
你係唔係睇錯左?

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2010-10-25 23:01 發表
佢係601 開左眼拉
我唔見佢有開WOW

引用:
原帖由 filter 於 2010-10-25 22:59 發表

我唔見佢有開WOW
完來眼花 最後一逼圖 有d似開眼

Time Wait For No One

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2010-10-26 19:36 發表

完來眼花 最後一逼圖 有d似開眼
我比你搞到,琴晚發左個夢,見索隆開左眼之後識飛雷神之術.
閃得勁快.仲快過自然系.

回復 13# 的帖子

事實証明做人要適可而止

我可以先知道索隆 可以開眼               

20 12
發新話題