25 12
發新話題

[無效] 聯賽: 膠膠團 vs ☆~BaBo★

[Close]
不如你+我msn易約d 大家就就

每日放學都係6點後  除左星期二  但係星期二就要係3點前   再唔係就星期日 但係星期日你地又唔得閒

今日我地齊人  希望今晚可以打 唔好再曬時間

我地d人要返學又要返工  時間實在太難就  你地約星期六爽完約再約星期日又爽多獲   今次再約星期一但係你地又再次想失約  一而再再而三咁爽約  我地真係好想就你地  但係聯賽時間已經唔多  你最好就今日打  唔好再浪費我時間

2、 雙方有報到,但在約戰限期內達成不到比賽時間共識
處理:會由系統硬性分配時間,如雙方/單方沒有於比賽時間報到,則判雙/單負。
------------------------------------------------------------------------------------------------------

既然你們有意拖延時間我也沒辦法  等待系統分配時間吧   
請管理員正視這問題  約對方屢次失約是沒有達成共識嗎?
我方團隊可以就這問題提出抗議嗎? 我明白大家也很忙,可是對方連續3次爽約,害我們白白揮霍時間
最後結果是換來沒有達成時間共識,這樣對我方公平嗎? 請管理員能有更好的判決
------------------------------------------------------------------------------------------------------
這是我們的對話
對方:2010-10-21 00:26 ☆無情﹏BB :星期6打 幾點再約
我方:2010-10-22 22:56  秒殺hkbn埸:暫定星期六  大約幾點? 約晚上8:00ok?
我方:2010-10-23 23:20  秒殺hkbn埸:因對方在星期六沒任何回應   時間由星期天再約
對方:2010-10-24 19:50  ☠拉﹏風〞  :  大大.明天晚上有空嗎?!  pm我把
我方:2010-10-24 20:18  秒殺hkbn埸:聽晚ok既  大約幾點
對方:2010-10-24 23:34  ☠拉﹏風〞 :嗯.大約6-8點這時段貴團可以嗎?
對方:2010-10-25 07:46  ☆無情﹏BB:唔係6點....今日4點30分可打:handshake 有咩msn搵我[email protected]:handshake
我方:2010-10-25 11:09  秒殺hkbn埸: 好 6~8點啦  因為我返緊學  呢段時間比較好:handshake
對方:2010-10-25 15:47  ☆無情﹏BB: 咁明天再打吧因為佢地有d人6點唔玩得電腦:handshake
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

能讓這風氣繼續去下嗎?既然約了時間就應該覆行,一次還能體量,還要刻意拖時間
約了星期六不行就算了那希望星期天能打吧(這2天是黃金時間)  他卻直接提出
星期一,我也覺得很緊湊還是算了,那是比賽的最後一天 ,我還是接受吧
到星期一又推明天那是什麼意思?是刻意拖時間嗎?是想用這招來取勝嗎?
不能就有些事情就能推卸掉,那你能對白白等待你的對手負責嗎?
不只是你的時間才是時間,每句話也應付上應有的責任

對不起因為佢地我都好難就如果得我一個幾時都得主要問題係個b仔佢反學一放只有4.30到6點到打到...星期6係因為我地早上9點上了線打到下午左右但我忘記左你地你話(是想用這招來取勝嗎?)我個人唔會咁狗+上我都唔想再係咁約了.最後一次吧今日打(星期2)下午4.30-9點如果今日我再搵不到人當2場我地敗吧我都唔想對你地不公平 再一次sorry~

看看吧  我們的人要上班,上學,進修,有些人還要練體能和音樂
每個人也很忙  我盡量約約看吧

現時只有2位團員在線  其他的都沒空   
很難在星期1~5約齊團員  星期六或日是公眾假期  但你們都沒空
在緊湊的一天內  實在太難找回5位團員
今天實在不能玩了
如有什麼問題  請管理員處理

咁我都唔知可以點-.-

不是講笑.-。將就下吧;
不是爽約
是實在不行
體諒下吧大大
❤❤❤我還愛妳

25 12
發新話題