發新話題

[完成] 聯賽: 星願 vs Legend

[Close]
引用:
原帖由 Fung_de 於 2010-10-25 18:06 發表
應該係今晚打吧.....
到時回post/msn見
唔係6-7咩.= =
咩叫今晚= =
因你而在

已過7點.可以唔打了qq
因你而在

gag
心諗
大家係對手 大家都想贏
你係聯合你打同LV既隊會吾會吾用最強既陣去贏丫
仲要我地果日讓晒步 你話你地果個乜偉 11點要熄機 ok約過
你又吾同文楓約時間 打碌j?

引用:
原帖由 呆呆王子 於 2010-10-25 19:28 發表
gag
心諗
大家係對手 大家都想贏
仲要我地果日讓晒步 你話你地果個乜偉 11點要熄機 ok約過
你又吾同文楓約時間 打碌j? ...
7點30都過埋.qq
因你而在

引用:
原帖由 呆呆王子 於 2010-10-25 19:28 發表
gag
心諗
大家係對手 大家都想贏
咁宜家打唔打

引用:
原帖由 Kk§ 於 2010-10-24 20:52 發表
明天下午6-7點打埋靜低既一場好嗎
完成埋第二場
legeng果邊好似未有答應@@"

引用:
原帖由 HaNG_@@ 於 2010-10-25 19:45 發表

legeng果邊好似未有答應@@"
2、 雙方有報到,但在約戰限期內達成不到比賽時間共識
處理:會由系統硬性分配時間,如雙方/單方沒有於比賽時間報到,則判雙/單負。
按圖即可進入信長之野望區

心諗 各有各讓
你話約文楓約時間  都已經係個post表明時間 咁使咩約呢

咁咪就係問宜家打唔打囉~

規則就話今日最後.我地約6-7.
我地5點就到.等到依家都打唔到.點計?
因你而在

我4點半番到屋企等開波等到8點

嗚啊  怎玩啊/.\

引用:
gag
心諗
大家係對手 大家都想贏
你有無回錯帖啊

我地係帖到已經講左幾時打架啦

你地又唔應

仲有你地話乜野讓步    讓步既係我地啊

你地知唔知道我地每日用幾粒鍾去等你地應機啊

琴晚黑約左MO人理/.\
???

引用:
原帖由 MayBe小天 於 2010-10-25 19:53 發表

你有無回錯帖啊

我地係帖到已經講左幾時打架啦

你地又唔應

仲有你地話乜野讓步    讓步既係我地啊

你地知唔知道我地每日用幾粒鍾去等你地應機啊 ...
各有各讓  果日星期五  kk say cant 另約時間 但己表明確實時間

引用:
原帖由 雞巴哥 於 2010-10-25 19:57 發表

各有各讓  果日星期五  kk say cant 另約時間 但己表明確實時間
你地唔準時咪唔得囉.
唔通成日係到等你咩?
約個個時間你地唔係到.又唔覆
就換時間嫁啦.你訓醒未?
因你而在

發新話題