19 12
發新話題

[完成] 聯賽: OOO嗚 vs EyeShield

[Close]

聯賽: OOO嗚 vs EyeShield

遊戲類型: 信長聯賽
比賽模式: 互換交量
比賽限期: 2010-10-26 18:20
比賽規則: 敬請認真閱讀 聯賽規則
挑戰內容: 織田軍開場, 第二回合互換陣型

幾時打 留個時間                        !

[email protected]     請add Q_Q

星期5 可以嗎? 最好可以星期日 因為有人唔得閒... sor 希望就一就

我大哥話要你加msn 再傾 方便好多wo 請你地留下電話/msn 方便聯絡

引用:
原帖由 ReBorN.x 於 2010-10-20 20:48 發表
我大哥話要你加msn 再傾 方便好多wo 請你地留下電話/msn 方便聯絡
哦                                                                  .

收拉fx

引用:
原帖由 tiktikisbe 於 2010-10-20 19:34 發表
星期5 可以嗎? 最好可以星期日 因為有人唔得閒... sor 希望就一就
快點約時間               

引用:
原帖由 tiktikisbe 於 2010-10-20 19:34 發表
點樣你都搵人傾一傾星期日幾點打-.-

牛探長怒了            !

今天下午吧

你加埋我MSN傾時間吧 我地要預番時間 我岩岩先起身=.- 仲有人未起身

[email protected]

不如留個確實時間啦 又吾加MSN

吊你 肯應機未 !@#!$#!#%##$#%#&^@

引用:
原帖由 OOO嗚03 於 2010-10-24 11:09 發表
今天下午吧
下午  依家夜晚都黎緊

19 12
發新話題