發新話題

.發媽尋仔記. (尋找我個仔).本地最出名小說之一.

[Close]
阿發真係慘情

你都有份!!!!!! :@ :@ :@

God bless you ^^

援救失敗

原來捉走發仔個班係恐怖份子  我地派左個5千名精英全部死亡

發現對方有"刻彈"  我地都冇能為力 對方唔要錢.......  今次呢件事要交比世界政府處理

引用:
原帖由 禦﹑ 於 2010-10-25 22:54 發表
我捐90萬7千! 拿拿林搵返你個仔the end ok~
死窮鬼唔到扮有錢wo  又話比 以家都未比 憎死你啊

引用:
原帖由 魔女 於 2010-10-27 00:25 發表
發仔我抓走了!!!
唔好嚇我   媽子唔嚇得

引用:
原帖由 飛虎隊 於 2010-10-27 08:57 發表
援救失敗

發現對方有"刻彈"  我地都冇能為力 對方唔要錢.......  今次呢件事要交比世界政府處理 ...
咁點能算啊

我個仔幾時可以返到我呢個母親身邊啊

引用:
原帖由  於 2010-10-26 18:39 發表

阿發隻狗都識講野
http://img.hkisee.com/?di=8128808952916
佢隻殺好掛住佢架

引用:
原帖由 禦﹑ 於 2010-10-27 00:21 發表
.......................你們是否玩到冇野好玩==
我個仔 發仔以家唔見左啊 你同我講玩?   冇良心啊你 陰公

引用:
原帖由 飛虎隊 於 2010-10-27 08:57 發表
援救失敗

發現對方有"刻彈"  我地都冇能為力 對方唔要錢.......  今次呢件事要交比世界政府處理 ...
世界政府比我地海賊團搞到不知所謂啦

點會救到人丫  叫發媽當生少個仔啦

連我路飛都唔夠班恐怖份子做  點救人丫  

你當生少個仔LA A_A

引用:
原帖由 中華街發媽 於 2010-10-27 09:02 發表

佢隻好掛住佢架
發媽 唔見左個仔 連字都打錯..
我玩信長咁多年儲儲埋埋果D300$ 你拎左未
↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

人地冇左個仔呀
綁匪要幾多錢
我煙哥有的是錢

引用:
原帖由 小妖0v0 於 2010-10-27 17:00 發表
人地冇左個仔呀
綁匪要幾多錢
我煙哥有的是錢
以家唔係錢問題 問題係你夠唔夠 葉問打

引用:
原帖由 小妖0v0 於 2010-10-27 05:00 PM 發表
人地冇左個仔呀
綁匪要幾多錢
我煙哥有的是錢
劇情發展到錢已經解決唔到問題既地步

發新話題