發新話題

.發媽尋仔記. (尋找我個仔).本地最出名小說之一.

[Close]
講返我個仔

比人賣左去上海...

我......  地好窮   身家得 3千蚊  差90萬 7千  

請有心人 捐款比我地  為求早日 拎返個仔返黎

救命啊 爸爸   媽媽

此案 事關重大  已成為全球既朝點  頭條既朝點

所以本港政府很關注此案  本部決定派出5千名精英 前行上海 進行迎救

引用:
原帖由 中華街發媽 於 2010-10-25 06:51 發表
講返我個仔

比人賣左去上海...

我......  地好窮   身家得 3千蚊  差90萬 7千  

我身為全港富豪之首 就捐 1千蚊啦  比多你地
因為你地個仔 "發仔"  冇能用

引用:
原帖由 發b 於 2010-10-25 06:53 發表
救命啊 爸爸   媽媽
發B!? 太可疑啦
唔排除有人扮發仔
近來睇 警訊 好多賊人會用尼D手段 去呃錢
好可能真正既 " 中華街發仔 " 已經人間蒸發
↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

引用:
原帖由 中華街發媽 於 2010-10-25 06:51 發表
講返我個仔

比人賣左去上海...

發媽 我玩信長咁多年 收收埋埋D 300$ 加晒都應該夠3000$
你拎埋去啦
↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

你個仔o係邊到吾見!?"

=.=
"dum"邪骨~

hi 我係發財

我捐90萬7千! 拿拿林搵返你個仔the end ok~

引用:
原帖由 阿發隻狗 於 2010-10-25 22:13 發表
hi 我係發財
阿發隻狗都識講野

gd 你果張圖好正a_a

引用:
原帖由 禦﹑ 於 2010-10-26 10:16 PM 發表
gd 你果張圖好正a_a
這小說已被設置高亮

.......................你們是否玩到冇野好玩==

發仔我抓走了!!!

發新話題