發新話題

《失落的星球2(Lost Planet 2)》[EN][更新安裝補丁][免CD 無毒]

[Close]
引用:
原帖由 qq1317191146 於 2010-10-14 23:31 發表
哥哥,我WINDOW7 4GB RAM GT 240 夠唔夠玩,如果玩到最高可以開到幾多到
你1280X768  都已經順了~~

引用:
原帖由 qq1317191146 於 2010-10-14 23:41 發表
我想問,係唔係下載完個BT之後,再用酒精載入,安裝完之後再用個個Crack
唔洗用酒精裝 ~~  只係將個補丁取代主程式個個解壓檔  跟住直接再安裝就得

引用:
原帖由 wallacejedi 於 2010-10-15 13:03 發表
winlive 點嫁= =

唔入save唔到
windowlive 唔洗理會   你start完後佢會問你開唔開ac  你開ac就得

呢個版有其他會員發文了  創帳號  你去睇
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=301215&extra=page%3D1

gd....................................

CCCCCCCCCCCCCCC

急!!!其實我唔明...
係唔係下載曬個post入面既3個野
之後裝左個BT 12gb果個先
之後再安裝個 Crack/免CD
再安裝補丁就可以玩到??

引用:
原帖由 小豪子哥哥 於 2010-10-16 13:23 發表
急!!!其實我唔明...
係唔係下載曬個post入面既3個野
之後裝左個BT 12gb果個先
之後再安裝個 Crack/免CD
再安裝補丁就可以玩到??
補丁係成個壓縮檔放入 12GB 個個part 1  到  取代舊個個  再安裝   唔取代係安裝唔到

至於免cd 個個係  等你安裝完個遊戲再放入主程序個file  唔洗裝的

點解我down完果個有66壓縮檔個比我..
正常唔係只係得一個壓縮檔嫁咩???
咁我要壓縮邊一個??

我NVIDIA Geforce 6600 岩岩好,玩到嗎?
沒有

引用:
原帖由 ufo[x] 於 2010-10-16 23:38 發表
我NVIDIA Geforce 6600 岩岩好,玩到嗎?
玩到..佢講..
可能會lag lag地..自己睇吧

正野..
一定要推推推推推推推推推推推推推推推推推推

我明明打岩左嫁
點解咁既.
啟動已經暫停

不正當的序號,請重新輸入或按『取消』取消。如問題持續,請到以下網頁

引用:
原帖由 【翼】流星 於 2010-10-17 14:19 發表
我明明打岩左嫁
點解咁既.
啟動已經暫停

不正當的序號,請重新輸入或按『取消』取消。如問題持續,請到以下網頁
我同我fd都係咁 咩事-  -

引用:
原帖由 【翼】流星 於 2010-10-16 23:29 發表

點解我down完果個有66壓縮檔個比我..
正常唔係只係得一個壓縮檔嫁咩???
咁我要壓縮邊一個??
開一個新增資料夾係桌面   用part 1  壓縮落去就得  其他part唔洗理  你壓縮完記得 將補丁個個壓縮檔放入去取代  補丁個個壓縮唔洗打開  直接扔入去  就ok

引用:
原帖由 【翼】流星 於 2010-10-17 12:32 發表
正野..
一定要推推推推推推推推推推推推推推推推推推
遊戲start完 之後佢會問你開唔開ac  有2個比你簡  一個係開ac  頭一個  下面個個係登入  個個唔洗理

發新話題