發新話題

[轉帖] CS 十週年

[Close]
引用:
原帖由 Saghk00496 於 2007-6-12 13:29 發表

只限版主嗎
我玩CS會頭宏

CS 1.5 (版本比較統一)

OR

CS 1.6   (版本非常多)

等我晚上.返去決定後.整個下載點.卑大家.

CS可以好多人一起玩..版主為主.如有玩家,想一起玩,可以加入

我頂唔順CS d畫面....係玩都玩CS:S啦~
不過最唔鐘意既係
果D LV100 既team-flash高手,

都唔明d人,自己友衝左出門佢先"訂"閃光,
又唔係殺到人wor,又唔係衝wor,就係要盲下自己友

想當年
我系ak + awp王 v_v"

系浩方俾人話cheater /.\
d場見親我都kick
vLan SiukinB
GGx Ana.2k

LOL 美/台ID : CG Ana2k

回復 #17 小飛豬 的帖子

我都係依家先知呢  

就來一次  會員大戰三管   版主作壁上觀
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

邊日先 我要請定假 今個星期五六都唔得--
| LoSeR | ToM

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-6-12 13:50 發表
我都係依家先知呢  

就來一次  會員大戰三管   版主作壁上觀
你玩c.s 架咩 囧?_?
GGx Ana.2k

我用touch-screen玩會唔會有d霸道

指住個頭來爆麼?

外掛來的麼-.-??????????
GGx Ana.2k

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-6-12 13:54 發表
  指住個頭來爆麼?
當初就係諗住方便玩war3先整既@@
不過未試過cs得唔得@@
引用:
原帖由 SiukinB 於 2007-6-12 13:56 發表
外掛來的麼-.-??????????
輕觸式LCD MON

果然好橋,touch-screen都比你想到...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-6-12 14:02 發表
果然好橋,touch-screen都比你想到...
而家d人無咩諗唔到

就憑amdhorus既touch-screen

我代表全體唔比你一齊玩cs  

發新話題