發新話題

入團說明

[Close]

入團說明

用團名?唔用團名?名字:
msn:
在咩區出現:
識玩咩:
自我介紹:

yo

用團名?唔用團名?用團名
名字:☆Blue_xoooo
msn:[email protected]
在咩區出現:綜合03/NOTD
識玩咩:除了信長...咩都識玩
自我介紹:
大家好~

我想入團: (唔用團名)
名字:★﹑湘韻
在咩區出現:02
識玩咩:隨左捉迷藏遊戲同小部份td其他都識玩
自我介紹: 我叫風少. 左右銘係: 您有幾多實力就講幾多野. 希望收mE

引用:
原帖由 ★﹑湘韻 於 2010-12-15 12:43 發表
我想入團: (唔用團名)
名字:★﹑湘韻
在咩區出現:02
識玩咩:隨左捉迷藏遊戲同小部份td其他都識玩
自我介紹: 我叫風少. 左右銘係: 您有幾多實力就講幾多野. 希望收mE ...
抱歉~因為我要考試~不用電腦~

用團名?唔用團名?名字:是但-,-
在咩區出現:真.信
識玩咩:信
自我介紹:HI~

我想入返團:
名字:☆Blue_x回憶  (之前☆Blue_x團d人黎  想入返)
MSN:[email protected]
在咩區出現:信,綜合
識玩咩:咩都識玩  信(OK勁)
自我介紹: 我叫薯昊  同人打信個陣可以搵我~.~!

想入團!
用團名
名字:☆Blue_x黑
在咩區出現:綜合全部區都會出現
識玩咩:信絕 , 綜合game , 正信
自我介紹:hi i am black~~

開左ac
麻煩團長加我入團~

想入團
團名: (入左團先改)
綜合咩ser都入下
識玩咩:火影守城,one piece屠魔令,小兵合成等等雜圖,當然還有信長啦~~
自我介紹:火影守城神手=],希望有人陪我玩爆埋個暗部

引用:
原帖由 軒哥玩信長 於 2011-7-8 00:54 發表
想入團
團名: (入左團先改)
綜合咩ser都入下
識玩咩:火影守城,one piece屠魔令,小兵合成等等雜圖,當然還有信長啦~~
自我介紹:火影守城神手=],希望有人陪我玩爆埋個暗部 ...
抱歉~現在vlan禁止改名....
你可以用你現在的名字入團...也可以開新"帳號"入團

引用:
原帖由 ☆Blue_xoooo 於 2011-7-8 03:24 發表
抱歉~現在vlan禁止改名....
你可以用你現在的名字入團...也可以開新"帳號"入團
改左名啦☆Blue_x帥軒
加我入團啦

加我啦
我就系軒哥玩信長
加入入團

我想入團
團名or唔用團名刀ok...
名字:☆Blue_x獅子
MSN:[email protected]
在咩區出現:信同綜合
識玩咩:咩都ok既....信長刀ok..td 守城