發新話題

[L4D2更新] vLan v2.0.2.3 至 2.0.3.8(4317v3)

[Close]

[L4D2更新] vLan v2.0.2.3 至 2.0.3.8(4317v3)

聲明

破解的原作者是fishHao,轉自遊俠;本人已獲fishHao的授權並同意vLan轉載其破解作官方的更新檔
避免再有任何不必要的誤會或誤導成份特此澄清,並附上fishHao同意授權的pm

[L4D2更新]vLan v2.0.2.3 至 2.0.3.8(4317v3)連fishHao v2.0.3.4 Final破解合併檔
(一鍵安裝檔)

此更新檔包含2.0.2.3至2.0.3.8 (4317v3) 更新及fishHao v2.0.3.4 Final 破解

所有已經使用過我置頂帖內2.0.0.1至2.0.2.4新手包更新已更新至2.0.3.6的人仕直接覆蓋便可
由於收到有會員建議分成整合版及輕便版的更新包,現發佈兩個版本

一個為v2.0.2.3 - 2.0.3.8;另一個為v2.0.3.6 - 2.0.3.8的版本,此舉是為了減輕已更新v2.0.3.6人仕的下載網速。

2.0.2.3-2.0.3.8 ( 承接置頂帖 2.0.0.1-2.0.2.4 更新包)

SendSpace 載點   按此下載

MediaFile 載點 按此下載

File Factory 載點 按此下載

Badongo 載點 
按此下載

Box 載點 
按此下載

2.0.3.6-2.0.3.8 ( 適合已更新至2.0.3.6的人仕 )

MediaFile 載點 
按此下載

Badongo 載點 
按此下載

Box 載點 
按此下載

按 { 瀏覽 },找回安裝的路徑,如你安裝在 C:\ , 那就設定路徑為 C:\steamapps\common\left 4 dead 2

此路徑十分重要,因為往後既更新都會安裝在此一路徑,所以要緊記切勿SET錯!

設定後按 { 安裝 }

是次更新內容:( 紅字為翻譯 )

2.0.3.7 (4317v2) 2010-9-18

Mutation 突變模式

Dev Choice Mutation:
Healthpackalypse
由開發人員選出突變模式回歸 : 沒有救贖 (無藥包對抗)

2.0.3.8 (4317v3) 2010-9-25

Mutation
突變模式

Dev Choice Mutation: Versus Survival

由開發人員選出突變模式回歸 : 生存對抗

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# 的帖子

確實會減少'更新客' 想更新既意欲   囧!
等The Sacrifice 就會多好多人可以係同1個版本玩

大同近了

星期6夜晚9點幾,更新完得一個埸,d人真係咁唔想更新-.-

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-9-25 17:40 發表
確實會減少'更新客' 想更新既意欲   囧!
等The Sacrifice 就會多好多人可以係同1個版本玩

大同近了
話說個埸幾時出

更新完就入唔到game,重裝2次都係咁..

早知冇SER 就唔更新住啦= =

回復 5# 的帖子

建議pm 樓主

剛剛重新下載L4D 2 玩,而家又更新了,真快.
睇黎我個server : super server又要更新了

引用:
原帖由 univer_ogi 於 2010-9-25 21:58 發表
早知冇SER 就唔更新住啦= =
呢個帖就教人更新,你就導人唔好更新 = =
搞事 ?!
引用:
原帖由 kit1129 於 2010-9-25 21:55 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2786183&ptid=293962][/url]
更新完就入唔到game,重裝2次都係咁..
點入唔到法 ?! 有無陣error ?! 用邊個patch更新?!
咩都無講好難幫到你

更新左=冇更新~!    

Thank you Thank yyo

講真..其實更唔更新分別都唔大..

感謝樓主,
我想問點解L4D2成日更新= =

更新左
冇咩ser玩.....

-.-近排想玩返
裝完一開GAME就彈左出桌面
係咪個更新檔有問題?

發新話題