發新話題

[Close]
真人比人恰 網上恰番人

唔得了
隻桐真系又要廢.又要串.又要垃.成日當自己入左勁團當自己神手
實力?我唔見得佢比得上一個中下手
成日串77.想當年考我團打埋楓fans.系咁擦鞋.先比佢入.but佢太廢我唔彩佢
依家又見到條垃_.真人出黎又話我恰女仔.m群同佢嘈又系話女仔點點點.我唔彩佢又話我唔夠佢嘈
me真系唔知佢想點
街埸d人成日走埸架\./

**不良詞語**佢老母啦 係我唔引
就算天邊星光給了我 未尋回最初

其實我都唔鍾意個桐, 話說我之前同佢fd, 又野蠻, 又串, 又煩  ,   沒實力入到星願, but  rfd r 入到星願,  好心佢唔好咁串咁橪煩喇, 又沒實力 咁橪多嗲,  煩橪到哭
之前冇喇喇入左黎m群  係咁嘈=.=  煩到 999

唔好忍囉

抽下水先                              

引用:
原帖由 Crimson_p 於 2010-10-1 19:18 發表
怎樣怎樣
啊彬你幾時變成咁.
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

其實我都唔鍾意個桐, 話說我之前同佢fd, 又野蠻, 又串, 又煩  ,   沒實力入到星願, but  rfd r 入到星願,  好心佢唔好咁串咁橪煩喇, 又沒實力 咁橪多嗲,  煩橪到哭

子曰:「君子不重則不威,學則不固。主忠信,無友不如己者。過則勿憚改。」(學而第八)

推推推                        

引用:
原帖由 ようた 於 2010-10-5 01:13 發表
推推推                        
哇   日本你...........

引用:
原帖由 Misuki 於 2010-10-2 12:03 發表

啊彬你幾時變成咁.
啥= =

唷               

發新話題