發新話題

[Close]
反黎睇多次
可樂點對點攻擊

引用:
原帖由 F.yt 於 2010-9-24 20:59 發表
桐聽講你好串
你仲串我手下小武
好好地比你入冰島M群,依家係到串我地
樣已經唔係靚
衰格唔再講

一點尊重也沒有,入到m群不分尊重,冰島眾人依家吾歡迎你
你塗毒冰島
令到我的朋友都反目了
點解一個冇實力既人可以入到 ...
=.=                                     .

引用:
原帖由 dogdogme 於 2010-9-25 22:09 發表
我肯定樓主是r0binxd
所謂唔夠串既人 系小武
俾人針中point 即克扮退團

...............................

成個post個個撐可樂
係可樂既威名定係個桐真係咁衰格

點講都好...佢始終係女仔...係人都有細路既時候...係人都有串咀既時候...佢點衰都好...你都唔應該開帖咁樣話人架...偷偷地係msn之類既地方同佢個人講咪算囉...開帖話人係會威d...但係你都好無品囉...一d伸士風度都無

引用:
原帖由 aR_Yip 於 2010-9-26 11:38 發表
點講都好...佢始終係女仔...係人都有細路既時候...係人都有串咀既時候...佢點衰都好...你都唔應該開帖咁樣話人架...偷偷地係msn之類既地方同佢個人講咪算囉...開帖話人係會威d...但係你都好無品囉...一d伸士風度都無 ...
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=294322&extra=page%3D1   

串維嫂真係唔識死

串維嫂真係唔識死

引用:
原帖由 BAka_tung 於 2010-9-26 08:41 發表

所謂唔夠串既人 系小武
俾人針中point 即克扮退團
???????????????????????????????????

引用:
原帖由 aR_Yip 於 2010-9-26 11:38 發表
點講都好...佢始終係女仔...係人都有細路既時候...係人都有串咀既時候...佢點衰都好...你都唔應該開帖咁樣話人架...偷偷地係msn之類既地方同佢個人講咪算囉...開帖話人係會威d...但係你都好無品囉...一d伸士風度都無 ...
食屎啦扮西晒野咁
細路 中一咩

雞虫武 其實   5g 扮wt la..........sad

可樂好銀man :lol
豬朱屎:CoOLYiu.
SuPeRb3bY休-YiU'◡'

果然強度霸氣

要推一推
就算天邊星光給了我 未尋回最初

發新話題