23 12
發新話題

The Sacrifice 漫畫漢化第四部份-BILL最終章已更新

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 johnsons 於 2010-10-6 13:10 發表

更新完後,如安裝了降落傘插件入ser會一直黑mon,我移走降落傘插件即可正常入ser
講緊係會彈game = = 唔係黑mon

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-10-7 12:09 發表
@EDDIE

你都要快手搞 2041 更新檔同漫畫翻譯 , 否則就追不上時代既步伐 .

嗯嗯 ! 呢方面經已證實 -
!! 嚴禁貼出其他論壇網址 !!, 但仍需要測試破解成效 .

就算唔響 Alarm , 啲特感遲早突襲 , 尤其目擊軍員提 ...
RD=.= 唔好再貼其他論壇網址出黎好嗎 -___-" 唔係第一次提醒你了  唔好令我難做 /__\

大家稍候,fishHao 2041測試完畢會再放出黎比大家下載 預計今晚可以出到DLC

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-10-7 19:17 發表

佢 = EDDIE6446 版主?
你地既一唱一和令我覺得好煩厭,搞事既唔該唔好入黎
引用:
原帖由 RDiver 於 2010-10-7 19:19 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2838059&ptid=290091][/url]

你都真係幾絕啊 ! 連 Fishhao Final 破解作者原發佈帖都無得 quote , 確係可惜 .
版規我諗我唔需要再提醒你,同埋已經係幾次!!!

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-10-7 19:27 發表
我無搞事呀,問句黎的。.
.
引用回復 242# 的帖子

呢D人先係搞事個個囉
其實唔需要特登quote番句轉自遊俠,呢度仲有邊個唔知?!

點都好啦,人地上得黎vLan就想用番vLan版

你要鼓勵d人做咩我無權控制,係你閣下既事
引用:
原帖由 whpigpig 於 2010-10-7 19:29 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2838136&ptid=290091][/url]
一人少句啦
一向有佢講無人講
少d反對聲音好無?留返啖氣暖暖肚
冬天快到啦!
你又想點呢 ? 得閒就出黎講兩句抽下水好好玩??

而家已經忙緊更新d野,係唔係咁都唔肯放過我呢??

唔知上文下理既人少句聲啦唔該

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-10-7 19:51 發表

呀版主,確實仲有人未清楚Final fishHao
轉自遊俠。
同埋vLan版?我唔明你講咩喎?
我無鼓勵過任何人任何事..多謝關心。
每次更新都寫到明,邊個會睇唔到呢?

無意同你繼續說下去,你呢D人點極都唔化

引用:
原帖由 ho962010 於 2010-10-7 20:49 發表
睇黎今晚12點前有機會製作完成
而家上傳緊,大家忍耐多一陣

大家請先行更新至2038 因為會出左老手包(2.0.3.8 - 2.0.4.1)先

引用:
原帖由 piouytre 於 2010-10-7 21:28 發表

請問老手包預計幾時搞掂?
引用:
原帖由 ho962010 於 2010-10-7 21:32 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2838919&ptid=290091][/url]
佢upload緊個更新包
網速會極慢--
回帖都要等起碼1-2分鐘
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=298983&extra=page%3D1

已開放BT下載

23 12
發新話題