發新話題

The Sacrifice 漫畫漢化第四部份-BILL最終章已更新

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-10-6 22:01 發表
點解L4D2 既人咁易過左= =
但L4D1既人 就要死一個
因為L4D1既人好不幸引左3隻TANK黎,而且佢地係要吊高條橋,

同L4D2昸主角入油,之後上面有人幫手放低條橋既性質唔同

P.S.故事係講L4D1既人岩岩逃走出黎,身上既武器唔夠,連急救包都冇,仲有LOUIS之前受左傷,要人扶
所以就算要死一個人,個結局都合理WOW(個人意見)

玩後感

我覺得有D怪...唔知點解冇特感既聲...無喇喇彈隻jockey出黎...玩其他圖又推到jockey...但成日都好似推唔到...D特感AI係米進化左

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-10-7 12:09 發表
@EDDIE

你都要快手搞 2041 更新檔同漫畫翻譯 , 否則就追不上時代既步伐 .

嗯嗯 ! 呢方面經已證實 -
!! 嚴禁貼出其他論壇網址 !!, 但仍需要測試破解成效 .

就算唔響 Alarm , 啲特感遲早突襲 , 尤其目擊軍員提 ...
RD=.= 唔好再貼其他論壇網址出黎好嗎 -___-" 唔係第一次提醒你了  唔好令我難做 /__\

大家稍候,fishHao 2041測試完畢會再放出黎比大家下載 預計今晚可以出到DLC

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-10-7 16:46 發表

RD=.= 唔好再貼其他論壇網址出黎好嗎 -___-" 唔係第一次提醒你了  唔好令我難做 /__\

大家稍候,fishHao 2041測試完畢會再放出黎比大家下載 預計今晚可以出到DLC ...
預計今晚可以出到DLC? 係咪mean升個version去2041 ?

希望快D出啦
太想玩~~~~

應該出啦.eddie都昇左個post啦!!!加油牙!

支持
Tracy McGrady

出左喇喎!!!!!!!!!!!!!!!!

出左啦咩,見唔到-.-''

d漫畫好正!!!支持!!!

引用:
原帖由 EDDIE6446發表於 2010-9-25 17:23 發表
破解的原作者是fishHao,轉自遊俠
如果大家等唔到vLan的步伐,不如自己上去download啦

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-10-7 19:06 發表

如果大家等唔到vLan的步伐,不如自己上去download啦
其實佢咁講即係鼓勵緊大家去遊俠DL

vlan 都係用遊俠F大個破解= =

我估vlan都係upload上黎同加D教學

大陸用115盤 HK無咩人用

so 可以製作個新種子 or 個點比我地下

引用:
原帖由 BTgame 於 2010-10-7 19:12 發表

其實咁講即係鼓勵緊大家去遊俠DL
= EDDIE6446 版主

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-10-7 16:46 發表

你都真係幾絕啊 ! 連 Fishhao Final 破解作者原發佈帖都無得 quote , 確係可惜 .

發新話題