23 12
發新話題

GRAW 2 PC demo 於6月7日釋出

[Close]

GRAW 2 PC demo 於6月7日釋出

filelplanet 透露左demo既release date
到時大家一定要試!

同在等待中...
這區會變回熱一點吧 囧

你們努力試..
因為我還用不到VLANs

引用:
原帖由 RyuSuke 於 2007-6-2 13:44 發表
你們努力試..
因為我還用不到VLANs
你出錢買老正給我們那就好辦了

some info from Gamespot:
引用:
Three months removed from its console debut, Ubisoft's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 is nearly set to be unleashed on PCs. To tide the clamoring crowd over, Ubisoft has announced a multiplayer demo for the modern-day first-person shooter, to be available June 7. The demo includes the new Calavera map, as well as two modes: team deathmatch and the new recon versus assault, where the elite Ghost squad must storm a rebel encampment. As with the original Advanced Warfighter, Swedish developer GRIN is on PC-development duty. Expect the full retail version to hit PCs June 26.
直覺話我知,demo應該同beta差唔多

應該可以自己開server吧?
如果不可以就要挨高ping
以下在遊x網找的

6月7日demo为多人游戏demo!!包含beta公测时的地图Calavera,已经根据公测反馈修正相关内容!!

引用:
原帖由 張仲良 於 2007-6-2 18:27 發表
應該可以自己開server吧?
如果不可以就要挨高ping
以下在遊x網找的

6月7日demo为多人游戏demo!!包含beta公测时的地图Calavera,已经根据公测反馈修正相关内容!! ...
我估多數都無

demo個map 大約係咁

比起graw1 無咁巷戰feel

不會又一群gl流吧 @_@

Pala已經玩了Beta...
可能會悶呢
我買老正沒差..
而且GRAW的也有老正了....
(PhysiX card送的...)

之前聽說什麼更多室內戰~
希望沒騙人 @_@

引用:
原帖由 張仲良 於 2007-6-4 14:31 發表
之前聽說什麼更多室內戰~
希望沒騙人 @_@
如果係就會無左GR既特色
打cqb既話玩rainbow6會好玩一些

引用:
原帖由 Pala 於 2007-6-5 10:07 發表

如果係就會無左GR既特色
打cqb既話玩rainbow6會好玩一些
GR的特色....
pc版真實型 xb360 爽快型
特色?
又不是大部份完全代替室外戰~
室外室內都有不好嗎~

我都係覺得維持返個比例好,忠於傳統嘛
Ghost Recon的特色係甚少有機會可以run'n'gun和cqb
但到了GRAW1情況改變了..至少對我黎講唔係好事
假如真係好似你所講會更多cqb的話,那就更失望

引用:
原帖由 Pala 於 2007-6-5 16:34 發表
我都係覺得維持返個比例好,忠於傳統嘛
Ghost Recon的特色係甚少有機會可以run'n'gun和cqb
但到了GRAW1情況改變了..至少對我黎講唔係好事
假如真係好似你所講會更多cqb的話,那就更失望 ...
我說更多嘛...
不是不維持比例~
而是良好的比例中算是多~

開始get唔到張伯講乜 lol
不過唔緊要,有新trailer睇

http://www.youtube.com/watch?v=Aswg8jYRMVE

23 12
發新話題