發新話題

[原創] --公佈5月份最佳會員--

[Close]

--公佈5月份最佳會員--

獲選者可加10分以作獎勵
經過幾日觀察已經得出結果

我已經有左人選..
係以下3個 ( 排名不分先後 )

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Siu星_b    (多幅圖片皆為高水準之作,多提供意見,於本版貢獻不少)
deathslp   (多幅圖片皆為高水準之作多提供意見,於本版貢獻不少)
fa            (多幅圖片皆為高水準之作,多提供意見,於本版貢獻不少)

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔

其實係呢度我想講
今次表現比上一次
下降...希望大家努力
不過我都要講聲sor...由於就黎考試,
所以今個用都少左上黎...6月22號之後我會多番d上黎...
貼圖區就靠咁多位撐大局啦

今次天略真是值得表揚...
主題越來越好...
不過之所以落選
最主要原因是不多參與活動
而且不活躍發表意見...

而肥蕭在5月頭表現都好好...
看圖估戲名方面做得好出色
我試過做過一次..真係幾麻煩...
唔信各位試試...
不過肥蕭落選原因是發表主題太少啦...
不過唔好棄"呂"...下次6月再黎過

~~加油~~

p.s:請得獎會員留下回復..方便加分

好開心我今次終於有呢個5月最佳會員..

首先..我最多謝我爸爸,媽媽..

跟住就係要多謝我既經理人..監製..

同埋係我d朋友既支持..

不過我最多謝就係版主..因為冇佢我都冇呢個5月最佳會員 ..

我竟然第二次拎最佳會員...
我仲以為今次我會冇份
多謝版主...多謝咁多位支持我既朋友們
偷圖者"子孫根"即斷

引用:
原帖由 Siu星_b 於 2007-6-1 06:05 PM 發表
好開心我今次終於有呢個6月最佳會員..

首先..我最多謝我爸爸,媽媽..

跟住就係要多謝我既經理人..監製..

同埋係我d朋友既支持..

不過我最多謝就係版主..因為冇佢我都冇呢個6月最佳會員獎 .. ...
你最多謝唔應該係我...
應該係你自已...

好!各位就繼續努力,為貼圖區盡點力,一於將貼區間成為ipve最出色的區域...

版主...唔係6月最佳會員...係5月-.-
你打錯左理由=.=
偷圖者"子孫根"即斷

版主快手快腳,你咁快就捉出來咁唔俾面..

hehe*..我都改返左係5月啦 ..

不要啊,我要選肥蕭。

選人準則應該是帖子的質素、用心程度,而不是帖子數目啊~~

回復 #9 締ξ死神ψ 的帖子

唔係喎...
我印象中肥蕭好少發帖喎,,,

不過講積極程度...
肥蕭認第1...冇人敢認第2

其 實 我 都 好 似 冇 咩 點 開 個 好 貼 ﹒

但 估 唔 到 都 可 以 做 到 5 月 最 佳 ,

真 系 唔 知 講 咩 好 , 只 好 講 一 句 多 謝 哂 咁 多 位 先

引用:
原帖由 fa 於 2007-6-1 10:49 PM 發表
其 實 我 都 好 似 冇 咩 點 開 個 好 貼 ﹒

但 估 唔 到 都 可 以 做 到 5 月 最 佳 ,

真 系 唔 知 講 咩 好 , 只 好 講 一 句 多 謝 哂 咁 多 位 先   ...
雖然你表現係比上次差...
不過勝在原創左2幅...
有鼓勵大家用原創的作用...

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2007-6-1 22:52 發表

雖然你表現係比上次差...
不過勝在原創左2幅...
有鼓勵大家用原創的作用...
估 唔 到 2 副 麻 麻 原 創 可 以 令 我 加 加 分 =]

不 過 我 會 再 整 多 D 原 創 嫁 啦

努力啊!fa,我等緊你d好作品...

回復 #13 fa 的帖子

問題唔係你幅原創的水準...
而係個心...不過下次希望畫多幾幅...
次次得1幅2幅...唔多好

發新話題