發新話題

vlan 12星vs KYO Dofn+gaps+sun聯軍 12星win

[Close]

vlan 12星vs KYO Dofn+gaps+sun聯軍 12星win

唔鍾意睇個d就唔好回貼

呢場差d輸呢

合作才是皇道

新收件信長麻麻

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

等我介紹呢埸replay

最精彩就係自認流星k既表弟 流星w

比我係咁表

ya,,佢表弟真係好多野講..

同prince差唔多..

一樣咁plactic...

迷底解開...

原來佢表弟係...

the doy who call wolf....

3個團sm...

人地都未合作過...係咪..

引用:
原帖由 戀星_秋風 於 2007-5-31 22:04 發表

迷底解開...

原來佢表弟係...

ZZ 死膠風

回復 #1 流星_k 的帖子

點解唔鍾意就唔好回帖?
你咁多次贏人地我都冇睇過好抱歉
只是對此等行為感到不滿而已
仍然是那個問題..為何要post 出黎...如果你係為左交流就唔需要刻意寫個topic12星贏左kyo XXX團啦朋友
之前No團post過自己打贏kyo某團既人我仍然係講同一番說話...唔係針對...
講返前日果個post,,唔關loser團事
只係覺得你咁樣既行為仍然係"炫耀"自己
就算係以我個人身份我都係咁講野..唔好拉埋loser團落水

建議在放replay時描述一下值得參考的地方,值得學習的玩法,

或一些心德、感想,

否則這帖子又不是官方比賽,放上來沒甚麼意義。

(閣下不是有自己的團隊討論區的嗎?)

引用:
原帖由 神J 於 2007-5-31 22:38 發表
點解唔鍾意就唔好回帖?
仍然是那個問題..為何要post 出黎...如果你係為左交流就唔需要刻意寫個topic12星贏左kyo XXX團啦朋友
之前No團post過自己打贏 ...
你話炫咪炫

臭口生係你到~.~我都阻唔到

我好恨你睇咩.笑
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

引用:
原帖由 神J 於 2007-5-31 22:38 發表
點解唔鍾意就唔好回帖?
之前No團post過自己打贏 ...
No團是會聽眾人的意見  No現今還是有同kyo的團打友誼  好老實說沒放post了  不要把No團的身份拿來比較
刪了刪了   

別煩**

今次中肯得黎又有point~唔俾個good你都唔得啦

引用:
原帖由 戀星_秋風 於 2007-5-31 22:04 發表

迷底解開...

原來佢表弟係...

你都膠
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

回復 #9 鼠滑 的帖子

很久之前的事了囧....不是近日的事

有冇第二場睇??

?

回復 #12 神J 的帖子

no團跟kyo打團戰  無數咁多場^_^   放了兩次<<(沒記錯的話)
同時比眾人小(內容:放上黎托?威?  <<)
會聽眾人的意見   經沒再放   有改過   別再拿no團比較就好了  -  -
刪了刪了   

別煩**

引用:
原帖由 zero4 於 2007-6-2 00:37 發表
有冇第二場睇??

?
第2場對面無人打呢
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

發新話題