25 12
發新話題

大家對╭DeviL★本團!的不滿!(希望可以原諒本團)

[Close]

大家對╭DeviL★本團!的不滿!(希望可以原諒本團)

相信大家對╭DeviL★團 的團員 不滿!
WiNG已團長身份 在此致歉!
以前 對 本團 不滿的玩家 這樣就可以算嗎!?
希望大家可以對╭DeviL★團 改觀! (不要因為我是版主)
我知道 ╭DeviL★團 真的是 得罪人多 稱呼人小!
黑名單的一帖絕對沒有偏幫! 雖然!
我打既內容 沒有清晰 概括 (這個是我錯!)
在此致歉! 希望大家可以對我改觀!
(大家可以批評我! 我會接立你的意見/建議)
比賽既問題~這個比賽 直到現在 還沒完!
這個亦是我的錯! 在此致歉!
大家覺得版主 無能! 大家可以用另一個角度看嗎?!
就以版主既角度 去看吧! 版主當然想快啲 完成這行比賽吧!
但遇到阻礙時 我只可以等~

希望對我/本團 改觀吧!
(我會接立你的批評/建議)

真係慘..
細既做錯要大既出來頂
Because of you

引用:
原帖由 MarTin_FoR 於 2010-9-8 00:15 發表
真係慘..
細既做錯要大既出來頂
不可以這樣 說吧!
因為 這是我的錯 沒有好好管理 團隊!

唔改 講咩都無用啦
問題接受 態度照舊

Wing哥 唔洗咁嫁wor
有時做人呢d野
人地點對你
你點對返人嫁姐
我地同佢地又未見過面
唔通佢樣衰憎佢??
事出必有因 如果佢地覺得係我地錯既 咪由佢
過到自己is ok
人地中意針住我地 冇計嫁wor  係唔係先
如果各位大佬唔鋸 歡迎任插  請對事!

你都咁講了, 仲點插你呀~
插黎都無意思

人地都唔識知錯 wing出來道歉有咩用姐
幾時打返場丫 神手devil 累
Because of you

太廢啦太廢啦==批評
這個亦是你的錯! 在此致歉!
大家覺得版主 無能!
(我會接立你的批評/建議)

引用:
原帖由 LanceWong01 於 2010-9-8 12:24 發表
唔改 講咩都無用啦
問題接受 態度照舊
-v- 講緊我既態度 定係 團既人!?

WiNG
我唔是想針插你地團...但是我今日真是忍冇忍可!
我今日玩街場火影3.12 3vs3vs3呢2位╭DeviL★團人我真是忍冇忍可...
WiNG想知係乜自已睇rp我不想多說!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

de既邊個先得嫁- -
比全名

講下啦 唔想晒時間睇-.-

引用:
原帖由 [zero]yeil杰 於 2010-9-8 20:03 發表
WiNG
我今日玩街場火影3.12 3vs3vs3呢2位╭DeviL★團人我真是忍冇忍可...
WiNG想知係乜自已睇rp我不想多說! ...
請問我地錯在咩呢........?

所以計我話冇團就最好

引用:
原帖由 [zero]yeil杰 於 2010-9-8 20:03 發表
WiNG
WiNG想知係乜自已睇rp我不想多說! ...
睇完啦我...!
佢地前期有打曉!
後期你地秒砂既人~之後就打你地!
入邊內容對話~ 滴問人比石比佢!
服無比到佢...
你想講既係...係咪比人圍?!...!

25 12
發新話題