38 123
發新話題

直江兼續教學=]新手post

[Close]

直江兼續教學=]新手post

英雄名稱: 直江兼續
玩法類型: 秒殺型
分析優點: 大技重疊扣勁多
分析缺點: 後期人地個個高血厚防...招大=汁雞
分析路向: 佢要cp....一時食小小兵....前期係一個cp神手...
點技方法:第一:232334232114115555555555   呢種方法好d 因為會戰時可以幫減移速 ~減少敵人走甩~減少敵人既追擊
               第二:2323342325545555555.....1111  呢種方法一般啦 加血加氣 但係走佬時容易比人追到
裝備流程: 底庫 電卷 豬肉  清酒(保命-追殺 )
                底庫 電卷 閃介 隱刀 吹箭 手女
                赤電 隱刀 冰計 閃鞋 魔水(清酒可以吾要) 吹箭
如果你係一直cp既話....
到e個時候大約8-9lv 底庫換閃鞋 電卷換赤電 隱刀 冰計
到e加到係中期啦...
如果你係有恆心cp and食小小兵...
你到e到一定15v了
你e家可以打小d cp怪轉打路升下級啦  
依加有既裝:閃鞋 赤電 隱刀 冰計 魔水 吹箭  (基本既裝備) 出完到神裝
後期裝備:   紅雷 閃鞋 隱刀  插地(姐係6500幾蚊果個 吾知比吾比講粗口 怕扣分) 魔水 風傷  (出到呢d裝基本完左場)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
殺兵流程: 開2技慢慢燒
英雄定位: 幫殺
會戰定位: cp...見隊友打唔到去幫幫...汁下300$
連技心得: 3~5lv     2技->3技->閃介->手女->電卷->手女.....
                6lv         行出去->3技->吹箭->閃介->大技->電卷
                8~9lv時 隱刀->3技->吹箭->閃介->大技->赤電
                中後期   隱刀->7800->3技->冰計->吹箭->閃介->大技
                後期       3技->風傷->7800->插地->隱刀->大技

會戰差吾多打完0r 要走佬保命就要放一技 幫手

不喜勿插

忍刀用黎入身的..
``````````

十分新手

咁又係= =..
新手唔洗入身住 冰計大技ok

如果呢個poz係教神手玩既話 就吾係叫教學啦

插梗你了
雖然你打左甘多字
作為輔手
電.手劍.吹箭.魔水.底.閃
已經殺到人
同隊友合作
吹箭+3技
配合狂手劍
已可比主力汁雞

引用:
原帖由 風離 於 2010-9-5 13:30 發表
插梗你了
雖然你打左甘多字
作為輔手
電.手劍.吹箭.魔水.底.閃
已經殺到人
同隊友合作
吹箭+3技
配合狂手劍
已可比主力汁雞
可以單殺

cp要cp到15lv要好長時間,
殺人先高lv

紅雷 閃鞋 隱刀  插地(姐係6500幾蚊果個 吾知比吾比講粗口 怕扣分) 魔水 風傷  (出到呢d裝基本完左場)

隱刀比你咁樣用我建議你7800+隱刀既錢+多3000換大炎仲好。

引用:
原帖由 曖●紫靈〃 於 2010-9-5 13:31 發表

可以單殺
殺法師就得..
但係10Lv上已經難殺
對面好少單獨行動
人地開水扑都扑到你黃血
殺唔到就好易比人反殺
有大針主力
後期. 鬼國 忍刀 吹箭 神速之卷 魔水 閃鞋
等錢施金/風傷/供裝

引用:
原帖由 re_van101 於 2010-9-5 13:32 發表
紅雷 閃鞋 隱刀  插地(姐係6500幾蚊果個 吾知比吾比講粗口 怕扣分) 魔水 風傷  (出到呢d裝基本完左場)

隱刀比你咁樣用我建議你7800+隱刀既錢+多3000換大炎仲好。 ...
隱刀行出去係吾洗人地走位. 如果人地企定定係道食冰既話  你可以重疊大  出大炎作用可在? 慢人速定扣人血.

引用:
原帖由 風離 於 2010-9-5 13:36 發表

殺法師就得..
但係10Lv上已經難殺
對面好少單獨行動
人地開水扑都扑到你黃血
殺唔到就好易比人反殺
有大針主力
後期. 鬼國 忍刀 吹箭 神速之卷 魔水 閃鞋
等錢施金/風傷/供裝 ...
10幾lv個陣 通常都未咁快爆野住 所以都差吾多係單路食冰0r兩個人一路
如果有大就殺人 都幾快12lv= 到左12lv以上就同隊友合作下 sm殺

聽講開教學係咪有分加架

出片la

引用:
原帖由 re_van101 於 2010-9-5 13:32 發表

隱刀比你咁樣用我建議你7800+隱刀既錢+多3000換大炎仲好。 ...
講鬼國咪得l0r

38 123
發新話題